Στην Πτολεμαΐδα για μίνι προετοιμασία στο Ε. Παντελίδης βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη την οποία το Σάββατο το απόγευμα την επισκέφθηκαν περίπου 200 φίλαθλοι της για να της δείξουν τη στήριξη και την αγάπη τους.

Από εκεί και μετά Πρώτη προπόνηση χθες απόγευμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στην Πτολεμαΐδα σήμερα Σάββατο. Όπως είναι γνωστό ο Άρης βρίσκεται για μίνι προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο Ε. Παντελίδης και θα παραμείνει μέχρι την Τετάρτη.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, τρέξιμο διαλειμματικής μορφής, παιχνίδια κατοχής μπάλας και ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας.

Οι Νέβεν Τζούρασεκ και Ζαν Ζουλ Εμβοντό ακολούθησαν μέρος του προγράμματος.

Με την αποστολή του ΑΡΗ στο αθλητικό κέντρο της πόλης της Δυτικής Μακεδονίας δεν ταξίδευσαν ο διεθνής Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τσεχίας, ο Λούκας Ρουπ, που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο στη Γερμανία, ο Κίκε Σαβέριο (παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας του) και ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, στον οποίο δόθηκε επιπλέον άδεια, προκειμένου να διευθετήσει μια προσωπική του υπόθεση.

Χθες Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα.

Ο Ιάκωβος Παντελίδης δήλωσε για την παρουσία του Άρη

“Όλο χαρά όταν φιλοξενείς μία από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες της χώρας για μίνι προετοιμασία στις εγκαταστάσεις μας και στην πόλη μας τον Άρη Θεσσαλονίκης… Η τιμή είναι πολύ μεγάλη και νιώθεις δικαιωμένος γιατί οι επίπονες προσπάθειες πιάνουν τόπο. Έπεται συνέχεια και με άλλους μεγάλους συλλόγους “!!!

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X