Η εκπομπή ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ με τον Αντώνη Πουγαρίδη φιλοξένησε στο studio του σταθμού, τον Παναγιώτη Χατζησάββα, Μηχανολόγο Μηχανικό και Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Εορδαίας.

Ο ίδιος συμμετέχει στα κοινά με διάθεση και όρεξη, συμμετέχει με δεύτερη φορά στα κοινά ενώ αναφέρεται στην «Εθνική Εορδαίας», σύνθημα που αναφέρει συχνά: «Εθνική Εορδαίας ήταν το σύνθημα και το 2019 και το πίστευα και το πιστεύω. Σε μια εθνική ομάδα στον αθλητισμό, ο Προπονητής καλεί τους καλύτερους για να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Υπό αυτό το πρίσμα είδα την Ενωμένη Εορδαία ως Εθνική Εορδαίας, με τον κόσμο να επιλέγει τους καλύτερους».

Ερωτηθείς για τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουν οι πολίτες υποψηφίους και αν κάποιος θα εκλεγεί γιατί ο κόσμος τον είδε λ.χ. σε ένα spot, (με αναφορά στο viral video του συνυποψήφιού του Κ. Ιωαννίδη), λέγοντας πως «ο στόχος είναι η αναγνωσιμότητα και ο στόχος με το video επετεύχθη».

«Στην πόλη επένδυσα επιχειρηματικά, οικογενειακά και θέλω τα παιδιά μου να είναι εδώ, να παραμείνουν και να δω εγγόνια. Δεν θέλω να τα βλέπω κάθε καλοκαίρι. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τέτοιες συνθήκες ώστε να γυρίσουν πίσω αυτοί που έφυγαν και να μεγαλώσει η πόλη μας. Ο ξένος βλέπει πόσο ωραία πόλη έχουμε και μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη», ανέφερε αναφορικά με τους στόχους του.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ανάγκη δημιουργίας συνθηκών ανάπτυξης, με ιδιαίτερη αναφορά στο ΒΙΟΠΑ και τα πλεονεκτήματά του και πόσο μπορεί να αναπτυχθεί, την ανάπτυξη των σχολών υγείας στην περιοχή και τη σύνδεσή του στο Μποδοσάκειου.

Ο ίδιος υπήρξε ελεύθερος επαγγελματίας στην Εστίαση και το λιανεμπόριο, λέγοντας πως δεν φοβήθηκε ποτέ τις προκλήσεις, με τον ίδιο να ασχολήθηκε ακόμη και με τις επαγγελματικές ιδιότητες της συζύγου του με την αδειοδοτημένη σχολή χορού που διαθέτει.

Ερωτηθείς για τη στάση του δήμου στα έργα ΑΠΕ (αντίθετη στην άναρχη εγκατάστασή τους), λέγοντας πως είναι μια στάση καθολική, ενώ από εδώ και πέρα με την υλοποίηση του χωροταξικού θα προχωρήσει ο εν λόγω σχεδιασμός.

«Είναι κρίσιμοι οι καιροί, η επόμενη 5ετία θα είναι κρίσιμοι και δεν έχουμε την πολυτέλεια να ψηφίζουμε με συμπάθειες, συγγένειες και εξυπηρετήσεις. Αυτό πρέπει να αλλάξει», είπε ακόμη, καταθέτοντάς του τις προτάσεις του για την επόμενη ημέρα, την ανάγκη λχ δημιουργίας μητρώου ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων και καταλήγοντας πως «η θητεία μου αν εκλεγώ δεν θα εξαντληθεί με την παρουσία μου σε πολιτιστικά δρώμενα και βασιλόπιτες».

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X