Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Παναγιώτη Πλακεντά, Δήμαρχο Εορδαίας.

Ο εκ νέου Δήμαρχος Εορδαίας αναφέρθηκε στην  αποδοχή του κόσμου του αιτήματος για ενότητα, ενώ πλέον έχουν αναλάβει μια τεράστια ευθύνη για την επόμενη μέρα και να υλοποιηθούν όλα αυτά που τέθηκαν τόσο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όσο και κατά τη διάρκεια της περασμένης τετραετίας. «Η προτεραιότητα πάντα υπάρχει. Να έχει ο τόπος το αποτύπωμα που χρειάζεται σε σχέση με τις εξελίξεις στην περιοχή μετά την απόφαση για την βίαιη και αναίτια απολιγνιτοποίηση», είπε χαρακτηριστικά.

Για την παραμονή των νέων στην περιοχή, με στοχευμένες κινήσεις όπως είναι το κομμάτι της ΑΕΒΑΛ και του ΒΙΟΠΑ και η ανάπτυξη επιχειρήσεων και επενδύσεων εκεί,  η στήριξη του πρωτογενή τομέα και η σύνδεση των τοπικών κοινοτήτων με την Τηλεθέρμανση, θα δώσουν μια άλλη προοπτική για την περιοχή στον νέο κόσμο.

Σχολιάζοντας το μεγάλο ποσοστό που έλαβε, δήλωσε ότι «δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα. Η ευθύνη είναι πάρα πολύ μεγάλη και μας δίνει το ερέθισμα και την εντολή από αύριο κιόλας να ξεκινήσουμε τη δουλειά», ενώ για την εξέλιξη της σταυροδοσίας τόνισε ότι ο κόσμος επέλεξε αυτούς που ήθελε και θα υπάρξει πολύ καλή συνεργασία με όλους, όπως έγινε και τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια.

Μιλώντας για την αντιπολίτευση, ο κ. Πλακεντάς τόνισε την σπουδαιότητα του ρόλου της, καθώς πρέπει να ελέγχει και να κρίνει, να συμφωνεί ή να διαφωνεί αναλόγως με τα δεδομένα που τίθενται και αναμένει τη συνεργασία και την σκληρή κριτική προς τη δημοτική αρχή.

 

Σύνταξη: Μαρία Κοτζακόλιου

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X