Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας για την φετινή εορταστική περίοδο Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων.

Το άναμμα του δέντρου έγινε σε μια όμορφη εκδήλωση παρουσία πλήθος κόσμου, με τον δήμαρχο Παναγιώτη Πλακεντά να λέει πως στόχος είναι να δοθεί μια εορταστική ατμόσφαιρα στην πόλη, αναδεικνύοντας τα ήδη και τα έθιμα της πόλης. Περιέγραψε, επίσης, το πλαίσιο των εκδηλώσεων ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν.

Στο μήνυμά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας σε συνδιοργάνωση με το δήμο Εορδαίας και το Επιμελητήριο ανακοίνωσε ότι διοργανώνει την επόμενη Δευτέρα τη λευκή Νύχτα, με τα μαγαζιά να είναι ανοιχτά ως τα μεσάνυχτα και τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Πτολεμαΐδας Σάκης Νικολαΐδης μίλησε για τον μήνα των εορτών που ανοίγουν οι καρδιές μας, ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλους και λέγοντας ότι η δημοτική αρχή έχει αφήσει το αποτύπωμά της.

Πριν το άναμμα του δέντρου έγινε παρουσίαση τραγουδιών από τη Φιλαρμονική του Δήμου, αλλά και από τη Σχολή Δήμητρα Μάρθα Τατσιούδη, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η φωταγώγηση του δέντρου, πυροτεχνήματα, ενώ τη σκυτάλη πήρε η τραγουδίστρια Ρία Ελληνίδου, ανεβάζοντας το κέφι και σκορπώντας τη χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X