Την Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας με ομιλητή τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Πέτρο Ταταρίδη. Το λόγο είχε επίσης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Νόντας Στολτίδης.

Ο κ. Ταταρίδης αναφέρθηκε, αρχικά, στην επιδίωξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να γίνει μια πλατιά συζήτηση με ουσιαστικούς όρους μέσω ντιμπέιτ των δύο υποψηφίων δημάρχων, κάτι που δεν έγινε, με τον ίδιο να τονίζει: «Γιατί αυτή η βουβαμάρα; Γιατί να πάμε στις εκλογές έτσι στα μουλωχτά, χωρίς αντιπαράθεση των θέσεων, των επιχειρημάτων με ένα ζωντανό διάλογο; Είναι ασέβεια προς τους πολίτες της Εορδαίας αυτό που γίνεται…Εμείς εκτιμάμε ότι η απάντηση είναι μια: Όταν εφαρμόζεις μια αντιλαϊκή πολιτική (και αυτό έκανε η ενωμένη Εορδαία με τον Πλακεντά δήμαρχο) δεν θέλεις την αντιπαράθεση, δεν επιδιώκεις τον διάλογο, βολεύουν οι συνεντεύξεις-μονόλογοι».
Ο κ. Ταταρίδης κάλεσε το λαό της Εορδαίας να πάρει τις τύχες του στα χέρια του, αναδεικνύοντας τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε ψηφοδέλτιο νίκης και τονίζοντας: «Πάμε αλλιώς λοιπόν, να αναλάβουμε την δημοτική αρχή, να αναδείξουμε περισσότερους, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους που, μαζί με τον λαό, θα παλεύουμε για τις δικές τους ανάγκες, τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων!».

Επίσης, άσκησε κριτική στον νυν δήμαρχο και τη δημοτική αρχή λέγοντας ότι: «Προσπαθούν με έντεχνο τρόπο να κρύψουν την γύμνια μιας αντιλαϊκής πολιτικής η οποία ετοιμάζει κέρδη για τις μεγάλες επιχειρήσεις και κάτι ψίχουλα για τους πολλούς».
Αναφέρθηκε στο διεκδικητικό πλαίσιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και κατέληξε: «Ελάτε να βαδίσουμε μαζί, στον ίδιο δρόμο της τιμής και του αγώνα. Γιατί απέναντι στους κάθε λογής Μεσσίες εμείς επιμένουμε και κάνουμε πράξη το «μόνο ο λαός σώζει τον λαό», με οργάνωση, συλλογική δράση και αλληλεγγύη. Πάμε λοιπόν δυνατά! Αγωνιστικά! Για να έρθει το χαμόγελο και η αισιοδοξία στους εργαζόμενους της πόλης μας! Με τα ποσοστά της «Λαϊκής Συσπείρωσης» παντού και δω στην Εορδαία, στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, να είναι πάρα πολύ ψηλά! Πάμε λοιπόν, στη μία βδομάδα που απομένει, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να φτάσουν χιλιάδες εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, επιστήμονες, νέοι και νέες της Εορδαίας στην κάλπη με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X