-Σήμερα, στους *Αταίριαστους* η Έφη Χριστοφιλοπούλου, εξαίρει την πολιτική Μητσοτάκη και καταδικάζει την αντιπολιτευτική πρακτική του σημερινού ΠΑΣΟΚ υποστηρίζοντας πως είναι παρωχημένη, της ξεπερασμένης εποχής του 1980!

-Η χθεσινή *υπέρμαχος του ΠΑΣΟΚ και δεινή τότε κατήγορος της Ν.Δ*, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο, *εσείς δηλαδή τώρα, είστε Ν.Δ ή Μητσοτάκης;* και απαντά *εγώ εκτιμώ βαθύτατα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ως άνθρωπο και ως ηγέτη*!

-Και αμέσως ξανά ερωτάτε, *εσείς σήμερα, απορρίπτεται μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τον νυν πρόεδρο του κόμματος;*! Και απαντά δίκην χρησμού *εγώ δεν είδα μια θετική πρόταση από την κατακερματισμένη αντιπολίτευση*!

-Φυσικά, δεν είναι η πρώτη και η μόνη! Προηγήθηκαν αρκετοί πρώην υπέρμαχοι ΠΑΣΟΚτσήδες και θα ακολουθήσουν, είναι βέβαια ακόμη πολλοί. Λέτε μεταξύ αυτών να δούμε και τον Γιωργάκη κάποια στιγμή στην Ν.Δ; Όλα πιθανά!

-Γιατί όμως να συμβαίνει αυτό; Υπάρχει μια απλή εξήγηση! Γιατί απλά, η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα με σταθερή πολιτική ιδεολογία, ενώ το ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο, μάλλον όχι.

-Απλά, *προβληματισμοί ενός πολίτη*!! Ενώ αντίθετα, οι πολιτικοί βρίσκουν ενίοτε τα κατά καιρούς και κατά περίπτωση ιδιοτελή συμφέροντα τους, τις προσφορότερες και πλέον αποδοτικές λύσεις που τους συμφέρουν!

,Ρουσσάκης Σαρ. Πολυχρόνης
Πρόσφυγας αδικοχαμένων πατρίδων
Έλλην το γένος, Μακεδνός
Πατριώτης κατά το ήθος
Σκεπτόμενος κατά το έθος
Εκφραζόμενος κατά το είκος
Χριστιανός Ορθόδοξος
(05 ΦΕΒ. 2024)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X