Διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Γρεβενών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ξενοδοχείο Μηλιώνης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Παρέστη κλιμάκιο της ΝΔ με τον Γρεβενιώτη Βουλευτή Θεσσαλονίκης, Κώστα Γκιουλέκα και τον πρώην Υφυπουργό Τουρισμού και Βουλευτή Δωδεκανήσου, Μάνο Κόνσολα, παρουσία και του βουλευτή Γρεβενών, Γιάννη Γιάτσιου. Στη συνεδρίαση το παρών έδωσε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου Υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης.

Σύσσωμη η ΔΕΕΠ Γρεβενών και ο κόσμος που παρευρέθηκε επιβεβαίωσαν τη στήριξή τους στο ψηφοδέλτιο και την ομάδα Νίκης του κ. Κασαπίδη, στοχεύοντας στην περαιτέρω επιτυχία του στέρεου προγράμματος του Περιφερειάρχη.

Στη συνέχεια ακολούθησε περιοδεία του κ. Κασαπίδη, των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του στην Π.Ε. Γρεβενών και του κλιμακίου της ΝΔ, στο Μεγάλο Σειρήνι, τις Αμυγδαλιές και τη Μυρσίνα Γρεβενών, όπου παρουσιάστηκε το σχέδιο του συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας» για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας, με βασικούς στόχους την αντιμετώπιση της ανεργίας, την ανάπτυξη της περιοχής, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, την εξυπηρέτηση του πολίτη και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X