Πίστη Κρυσταλλίδου: «Νιώθω περήφανη για τον αγώνα που έδωσα…»

Ένας συγκλονιστικός αγώνας τελείωσε … μια διαφορετική «χειροποίητη» προεκλογική εκστρατεία, που στηρίχθηκε μόνο σε εθελοντές, ολοκληρώθηκε!

Αναζήτησα την αιτία καλού και την βρήκα στους ανθρώπους! Σε όλους  εκείνους που θέλουν να προσφέρουν , όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν τη χώρα μας καλύτερη!

Θα ήθελα πρώτα απ´όλους και πάνω

απ´όλους να ευχαριστήσω  εκείνους, που μου έδωσαν απλόχερα τη βοήθεια τους χωρίς καν να τη ζητήσω και χωρίς να έχουν να κερδίσουν τίποτα από εμένα!

Ευχαριστώ την οικογένεια μου που πάντα με στηρίζει!

Νιώθω περήφανη για τον αγώνα μου και για το γεγονός πως κάθε ψήφος που έφερα στην παράταξη έχει ονοματεπώνυμο και είναι από ανθρώπους που γνώρισα προσωπικά!

Κρατώ τους ανθρώπους λοιπόν  … τους νέους μου φίλους σε όλη την Ελλάδα !

Σας Ευχαριστώ !

Πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας η συμφωνία των τηλεθερμάνσεων – Καταψήφισε η αντιπολίτευση

Υπερψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας η συμφωνία των τηλεθερμάνσεων, στη συνεδρίαση της Πέμπτης, που έγινε παρουσία αρκετού κόσμου. Θυμίζουμε ότι η συμφωνία περιλαμβάνει αύξηση

Read More »

Το Γυμνάσιο Αναρράχης-Εμπορίου στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Συντήρησης 2024 της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης οι μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Αναρράχης-Εμπορίου συμμετείχαν στον φετινό εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Συντήρησης που έλαβε

Read More »

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ)

Μνημόνιο Συνεργασίας με αντικείμενο τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη επιμορφωτικών προγραμμάτων και δράσεων, με στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων του ανθρωπίνου δυναμικού, συνυπέγραψαν

Read More »
X