Την πύλη του στρατοπέδου της Θήβας πέρασε ακριβώς στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος και από τον πατέρα του, ο οποίος, όπως αποκάλυψε, είχε υπηρετήσει επίσης στο Πυροβολικό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στη Θήβα λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι, ωστόσο έκανε αρκετές στάσεις μέχρι να παρουσιαστεί στο στρατόπεδο, αγοράζοντας απαραίτητα πράγματα για τη θητεία του ενώ συνομίλησε και με πολίτες.

Στις 16:00 το απόγευμα κατέβηκε από το τζιπ, στο οποίο επέβαινε και αφού έβγαλε τα πράγματά του, χαιρέτισε τον πατέρα του αλλά και φίλους και συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν έξω από το στρατόπεδο. Λίγο αργότερα, έχοντας μαζί του ένα σακ βουαγιάζ, μία τροχήλατη βαλίτσα και ένα νεσεσέρ, έδωσε τα απαραίτητα έγγραφα στην πύλη του στρατοπέδου και εισήλθε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κασσελάκης θα συναντηθεί και με τον διοικητή του στρατοπέδου , ο οποίος αναμένεται να τον ρωτήσει αν χρειάζεται κάτι, ερώτημα στο οποίο ο κ.Κασσελάκης εκτιμάται ότι θα απαντήσει αρνητικά.

Πηγή: https://www.protothema.gr

X