Στην Πτολεμάίδα, η οικογένεια συμπληρώθηκε με 4 ακόμα παιδιά, τον Απόστολο, τον Αντώνη, το Νίκο και την μοναχοκόρη, Φωφώ(Φωτεινή).
Με τα δεδομένα αυτά, η οικογένεια γρήγορα “ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΕ”, ώστε, ο Μπάρμπα Δημήτρης, να πάρει τον τιμητικό τίτλο του Παππού και να φιγουράρει με τα 13 εγγόνια του, από τα 14, λόγω απουσίας του Ιορδάνη Σάββα Χατζησάββα, από την εικονιζόμενη φώτο μας.
Στο κέντρο της φώτο μας, ο ευτυχής Παππούς, Μπάρμπα Δημήτρης Χατζησάββας και ακολουθούν τα εγγόνια του.
Σειρά 1η, από αριστερά, κάτω: Βασίλης του Αντωνίου, Αναστασία Ράγιου της κόρης του Φωτεινή και Δημήτρης του Νικολάου.
Σειρά 2η, στο μέσον: Γεώργιος του Νικολάου, Αναστασία του Αντωνίου, Βασίλης του Αποστόλου και Γεώργιος του Αντωνίου.
Σειρά 3η , πάνω: Αναστασία του Σάββα, Δημήτρης του Παναγιώτη, Δημήτρης του Σάββα, Δημήτρης του Αποστόλου, Κομνηνός του Παναγιώτη και Ευανθία, της κόρης του Φωτεινής (Φωφώ)- Λουκά Ράγιου. Πρέπει να σημειώσουμε ιδιαίτερα, πως, μπορεί ο Μπάρμπα Δημήτρης, να ξέχασε να πάρει στον ερχομό του πολλά και πολύτιμα αγαθά του σπιτιού του από τους Επιβάτες, όμως δεν ξέχασε να πάρει την Εικόνα της Όσιας Παρασκευής της Επιβατιανής και διάφορα άλλα Εκκλησιαστικά Κειμήλια και να τα προσφέρει στον Ιερό Ναό, Αγίου Στεφάνου καΓΟσιας Παρασκευής της Επιβατιανής, της Ενορίας του και κοσμούν σήμερα τον ομώνυμο, θα λέγαμε. Ναό της Ενορίας του στη μητέρα Πατρίδα.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X