Η Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ συνεδρίασε το Σάββατο το πρωί για το αν θα είναι με ή χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και τελικά αποφασίστηκε να είναι γεμάτες οι εξέδρες του «Καραϊσκάκης»

Για όλες τις αθλητικές ειδήσεις ακολουθήστε την αθλητική μας σελίδα στο FB  facebook.com /Sports. Eptolemeos/

Με την ατάκα ‘η νύχτα θα είναι μακρά για εμάς’ ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Αντώνης Μελισσινός, κατέδειξε εν μέσω της εκδίκασης των εφέσεων των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ότι θα επιδιώξει να βγει απόφαση το συντομότερο δυνατόν. Ωστόσο όπως διευκρινίστηκε από το προεδρείο για υπομνήματα θα δοθεί περιθώριο έως τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας για την τύχη του ντέρμπι που σε πρώτο βαθμό ήταν σε βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ του Παναθηναϊκού.

ΠΑΟΚ: «Τι άλλαξε και ερμηνεύεται τώρα διαφορετικά ο ίδιος κανονισμός;»
Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και ζήτησε να αποσαφηνιστεί από την Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ (ως της μόνης αρμόδιας μετά την Εκτελεστική Επιτροπή) ποια ερμηνεία από το 2020 είναι ορθή.

Τελικά, αυτό συνέβη το πρωινό του Σαββάτου και το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ θα έχει κανονικά κόσμο. Το σκεπτικό είναι πως τόσο καιρό γινόταν λανθασμένη ερμηνεία του κανονισμού.

Δηλαδή, για να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση (στην προκειμένη κεκλεισμένων των θυρών), θα έπρεπε να υπήρχε τελεσίδικη και καταδικαστική απόφαση για τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που δεν υπήρξε αυτό, το ντέρμπι θα γίνει με κόσμο κανονικά στις εξέδρες του Καραϊσκάκης.

Πηγή: https://www.gazzetta.gr

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X