Φωτιά φαίνεται πως άναψε η τοποθέτηση του Δημάρχου Κοζάνης, Γιάννη Κοκκαλιάρη, στην εκδήλωση κοπής πίτας των εργαζομένων του Δήμου, καθώς οι αναφορές του σε «υπαλλήλους του Μαλούτα και του Ιωαννίδη» προκάλεσαν την έκρηξη του πρώην Δημάρχου και μέλους της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Λευτέρη Ιωαννίδη.

Ο κ. Κοκκαλιάρης στην ομιλία του, επέλεξε να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο στη σχέση των προηγούμενων δημοτικών αρχών με τους εργαζομένους τονίζοντας πως ο ίδιος δεν θα τους ξεχωρίσει σε κατηγορίες:

«Οι εργαζόμενοι του Μαλούτα και του Ιωαννίδη, αυτά συζητιούνται. Εγώ δεν θα πορευτώ έτσι και σε καμία περίπτωση δεν θα δημιουργήσω υπαλλήλους του Κοκκαλιάρη».

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έφερε την άμεση αντίδραση του Λευτέρη Ιωαννίδη, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook ζήτησε εξηγήσεις για όσα υπονοεί ο νυν Δήμαρχος και μάλιστα προκάλεσε τον Γιάννη Κοκκαλιάρη να ρωτήσει στενούς του συνεργάτες(σ.σ. υπονοεί τον Γιάννη Ιωαννίδη) για τη σχέση την οποία είχε ο ίδιος με τους εργαζομένους.

Μάλιστα τον κατηγόρησε για συνεχόμενα επικοινωνιακά τρικ και τον κάλεσε να αντιληφθεί πως η πολιτική δεν αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο:

«Καιρός είναι η νέα δημοτική να αντιληφθεί την πραγματικότητα και να μας πει πως θα αναπτύξει το σχέδιο της το οποίο ακόμα αναζητείται».

«Δεν θα ανεχθώ παρεούλες»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κοκκαλιάρης με μια γραμμένη ομιλία, φάνηκε προετοιμασμένος να στείλει μηνύματα στο εσωτερικό των υπαλλήλων, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει τις καταστάσεις και δημιουργώντας κλίμα προβληματισμού για το τι ακριβώς συμβαίνει ή θεωρεί ο ίδιος ότι συμβαίνει, εντός του Δήμου Κοζάνης:

«Θα διαπιστώσετε πως έχω και υπομονή και επιμονή όταν θέλω να πετύχω κάτι, ακούμε πολλά αξιολογούμε την κατάσταση και σας δηλώνω πως δεν θα δεχτώ παρεούλες που δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις στο Δήμο Κοζάνης. Παρεούλες που πιστεύουν πως τα συμφέροντά τους είναι πάνω από την υπηρεσία και πιο πάνω από τους δημότες. Εγωιστικές συμπεριφορές που δημιουργούν δυσάρεστο κλίμα ανάμεσα σε συναδέλφους και δεν θα μπούμε στη λογική συγκάλυψης καταστάσεων γιατί στο φινάλε τέτοιες συμπεριφορές λειτουργούν σε βάρος των ίδιων των εργαζομένων.

Το όραμά μας για το είναι ξεκάθαρο, θα το δείτε το επόμενο διάστημα, από εσάς δεν θέλουμε να στηρίξετε το όραμα, θέλουμε να γίνετε μέρος αυτού του οράματος».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X