Οι καλύτερες γεύσεις από τη Δ. Μακεδονία παρουσιάστηκαν στο cooking show της FOOD EXPO 2025 (video)

Η εξαιρετική γαστρονομία και η ποιότητα των ελληνικών προϊόντων αναδείχθηκαν μέσα από μοναδικά πιάτα που δημιούργησαν διακεκριμένοι chefs στη FOOD EXPO 2025.

Τα cooking shows με θεματική «The Greek Food Tour» που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης στο ειδικά διαμορφωμένο stage στο Hall 1, είχαν ως στόχο να προβάλλουν τη μοναδική γαστρονομική και διατροφική αξία των ελληνικών τροφίμων και ποτών, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάδειξη των εξαγωγικών δυνατοτήτων των ελληνικών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά.

Την τρίτη ημέρα στο Mediterranean Food Stage, στο πλαίσιο του Greek Food Tour, η σεφ Αικατερίνη Μπεκιάρη εκπροσώπησε τη Δυτική Μακεδονία, παρουσιάζοντας τις καλύτερες γεύσεις της περιοχής, μέσα από την ενότητα “Οι καλύτερες γεύσεις από τη Δυτική Μακεδονία”.

Δ. Καμαριάδης: Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής ”Υπό το Βέρμιο” του Πασχάλη Τσολάκη το Σάββατο 10/5 στην Κοζάνη

Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου, φιλοξένησε τον Δημήτρη Καμαριάδη – Συντονιστή της Εκδήλωσης παρουσίασης  της ποιητικής Συλλογής  «ΥΠΟ ΤΟ ΒΕΡΜΙΟ» του Πασχάλη Τσολάκη.

Read More »

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για την έναρξη των αιτήσεων επιδότησης του ρεύματος στις επιχειρήσεις

Το Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων Καφετεριών Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας ενημερώνει για την έναρξη αιτήσεων επιδότησης ρεύματος σε επιχειρήσεις, αναφέροντας τα εξής: «Αγαπητοί συνάδελφοι,

Read More »
X