Μήνυμα στήριξης της Δυτικής Μακεδονίας και προσωπικής ενασχόλησης με όλα τα ανοιχτά ζητήματα της περιοχής τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων του, έστειλε σήμερα το πρωί από την Κοζάνη ο Αν. Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης.

Ο κ. Παπαθανάσης βρέθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπου τον υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης και Βουλευτές της περιοχής και αναφέρθηκε στα ζητήματα της Δίκαιης Μετάβασης, την Ακρινή, τους Αναργύρους, τη στήριξη των επιχειρήσεων αλλά και το θέμα της γούνας.

Ακολουθούν ξεχωριστές συσκέψεις για όλα τα παραπάνω ζητήματα, με τους εμπλεκόμενους φορείς και τον Νίκο Παπαθανάση να τονίζει πως η αγαπάει την περιοχή η «οποία είναι ένα μεγάλο στοίχημα και πρέπει να περιοχή».

Ο Υπουργός τόνισε πως τα πράγματα έχουν ωριμάσει και «θα είμαι εδώ με υψηλό συναίσθημα της ευθύνης».

Παράλληλα σημείωσε πως θα έρθει ξανά στη Δυτική Μακεδονία σύντομα, όταν θα γίνουν οι πρώτες επενδύσεις, αναφερόμενος παράλληλα στη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις τηλεθερμάνσεις.

«Όπως έχω πει και για την Ακρινή και ότι έχω παραδώσει στο χαρτί είναι αυτά τα οποία θα γίνουν. Θέλω την ενεργοποίηση των κατοίκων για να ξεκινήσει η ενεργειακή κοινότητα».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X