Χαιρετίζουμε τους πάνω από δέκα χιλιάδες, που έριξαν στην κάλπη τα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρύφαλλο της ελπίδας στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτώβρη. Η αύξηση του ποσοστού της Λαϊκής Συσπείρωσης και ειδικότερα η μεγαλύτερη αύξηση στα αστικά κέντρα της περιοχής και σε περιοχές όπως τη Φλώρινα και το Αμύνταιο, αποτελεί την μόνη ελπίδα στο γενικότερο αρνητικό συσχετισμό.

Το ποσοστό της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Δυτική Μακεδονία πιστοποιεί ότι σταθεροποιείται το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής σε συνθήκες πόλωσης στη βάση συγκρουόμενων επιχειρηματικών συμφερόντων για την μοιρασιά της λείας στην περίοδο «μετάβασης» που έχουμε μπροστά μας.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά, με τον περιφερειακό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης, να ανταποκριθούμε στην ευθύνη που μας έχει αναθέσει ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας, να είμαστε τα αυτιά, τα μάτια και η φωνή του λαού στο περιφερειακό συμβούλιο, συμβάλλοντας στην οργάνωση της πάλης του ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική.

Μαζί με το λαό, από σήμερα οργανώνουμε τον αγώνα για την επιβίωση  μας μπροστά στο δύσκολο χειμώνα που προμηνύεται, λόγω του υψηλού κόστους θέρμανσης, αύξησης των δημοτικών τελών, της περιοριστικής πολιτικής της Ε.Ε., του αντεργατικού εκτρώματος Γεωργιάδη κ.α.

Στο δεύτερό γύρο για την εκλογή περιφερειάρχη οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι βιοπαλαιστές αγρότες, οι γυναίκες και οι νέοι των λαϊκών οικογενειών να καταδικάσουν με άκυρο ή λευκό και τους δύο υποψηφίους. Δεν αφορά το λαό ποιο θα είναι το πιο καλό παιδί της κυβέρνησης, ο καλύτερος συντονιστής του έργου της στην περιοχή αλλά το πώς θα αντιπαλέψει την δεδομένα αντιλαϊκή περιφερειακή αρχή που θα προκύψει.

10/10/2023

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X