Νέο τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τη σύγκρουση δύο οχημάτων, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Πτολεμαΐδα.

Το τροχαίο έγινε στη γνωστή διασταύρωση από το δρόμο του δρόμου του Νοσοκομείου με το δρόμο των LIDL και σημειώθηκε όταν το ένα όχημα σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη. Το αποτέλεσμα ήταν δύο επιβάτες του άλλου οχήματος να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφρά και να παραμένουν για προληπτικούς κυρίως λόγους στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Γράφοντας με αφορμή το νέο τροχαίο ατύχημα στο ίδιο σημείο, ο δημότης Σάββας Ψωμιάδης στο facebook ζητάει να γίνει κάτι από τους αρμόδιους φορείς «πριν να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Γι’αυτήν την διασταύρωση έχω ξαναγράψει στο παρελθόν.(Νοσοκομείο – Lidl )
Με αφορμή το σοβαρό ατύχημα που έγινε σήμερα και αφορά πολύ δικά μου άτομα,ξαναγράφω, μήπως και ευαισθητοποιηθεί κανείς από την τροχαία η τον Δήμο.
Κυκλικός κόμβος λένε ,δεν μπορεί να γίνει .Εγώ σαν απλός πολίτης έχω ζητήσει από την τροχαία να βάλει ακόμα ένα στοπ, πιο πρόστα απο τις υπόλοιπες πινακίδες , να είναι πιο ευδιάκριτο , να υπάρχουν δηλαδή 2 στοπ.( το γράφω γιατί μπορεί να πάνε να βάλουνε ένα πίσω και να βγάλουν το μπροστά ) το ζητάω κάθε φορά που τυχαίνει να βρίσκομαι σε ατύχημα στην συγκεκριμένη διασταύρωση.
Κάντε κάτι προτού θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές επιτέλους !!!!!
Αύριο κιόλας κ. Δήμαρχε Panagiotis Plakentas αν μπορείτε και είναι στις αρμοδιότητες σας δώστε σας παρακαλώ εντολή να βάλουν ένα ακόμα στοπ πιο μπροστά,αυτό είναι πολύ μικρό αλλά ισως βοηθήσει πολύ.
Τα περισσότερα 90% θεωρώ πως γίνονται από επισκέπτες στην πόλη που δεν ξέρουν τον δρόμο και βγαίνουν παραβιάζοντας το στοπ.
(Σχολιάστε – κοινοποιήστε , μήπως γίνει κάτι )”

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X