Νέα Πρόεδρος της Κοινότητας Πτολεμαΐδας εξελέγη η Αλεξάνδρα Τσιτσιντά

Δείτε αναλυτικά την σταυροδοσία:

Για την εκλογή της στη θέση της Προέδρου Κοινότητας Πτολεμαΐδας, η Αλεξάνδρα Τσιτσιντά, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία και αναφέρει τα εξής: 

“1333 ειλικρινή ευχαριστώ, οφείλω στον κάθε ένα και στην κάθε μια από εσάς για την ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης που μου δώσατε. Απο 1/1/2024 αναλαμβάνω πρόεδρος της Κοινότητας Πτολεμαΐδας στο πλευρό του αξιότερου δημάρχου Panagiotis Plakentas και της ενωτικής δημοτικής παράταξης Ενωμένη Εορδαία.

Οφείλω να ομολογήσω πως η ευθύνη που μου ανατέθηκε είναι ανάλογη της επιθυμίας και της δημιουργικότητας που με διακρίνει. Στόχος και κύριο μέλημα μου θα είναι η εκπλήρωση όσων περισσότερων αρμοδιοτήτων μπορώ να φέρω εις πέρας και να ανταποκριθώ επάξια στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου! Εύχομαι καλή θητεία να έχουμε και είμαι σίγουρη πως το έργο και η πορεία μας στον τοπική αυτοδιοίκηση θα σας επιβεβαιώσουν άμεσα!
Ιδιαίτερα ευχαριστώ πρώτα τον Παναγιώτη Πλακεντά που εμπιστεύθηκε το πρόσωπο μου και ξεκινήσαμε μαζί αυτό το ταξίδι αλλα και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού Ενωμένη Εορδαία!

Ευχαριστώ όλη την οικογένεια μου, τον σύζυγο μου Mavromatidis Panagiotis , τα παιδιά μου Αντωνία Χρήστο και Δημήτρη, τους γονείς μου, τα πεθερικά μου, τον αδερφό μου και τη σύζυγό του την κουνιάδα μου τον σύζυγό της, τους θείους και τις θείες μας, τα ξαδέρφια μας, τους κουμπάρους μας και όλους μας τους φίλους που τους αγαπάμε και μας αγαπάνε, όπως και τον κάθε ένα ψηφοφόρο μου ξεχωριστά για τον αγώνα που δώσαμε μαζί αλλά και για το αποτέλεσμα που καταφέραμε!

Τέλος να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω και τους αφανείς ήρωες όλης αυτής τις διαδικασίας που ήτανε η ομάδα της Ενωμένης Εορδαίας, η οποία συντόνιζε όλο το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο…
Είμαι εδώ για να κρατήσω στο πλευρό του Δημάρχου Παναγιώτη Πλακεντά, την Εορδαία Ενωμένη!

Αλεξάνδρα Τσιτσιντά
Από 1/1/2024 πρόεδρος της Κοινότητας Πτολεμαΐδας”

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X