Νέα διακοπή στη δίκη για το θάνατο του 5χρονου Στάθη, καθώς μετά από την επανέναρξη της διαδικασίας η πλευρά της υπεράσπισης ζήτησε να υπάρξει αναβολή 15 ημερών προκειμένου να εξεταστούν οι φωτογραφίες τις οποίες προσκόμισε στο δικαστήριο ο χειρούργος του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, Μιχαήλ Δουλγεράκης.

Η πλευρά της υπεράσπισης θεωρεί πως τα νέα δεδομένα χρίζουν εξέτασης από «επιστημονικής και όχι μόνο άποψης», ζητώντας βάση της κείμενης νομοθεσίας να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος.

Η εισαγγελέας της έδρας στην πρότασή της σημείωσε πως οι 9 φωτογραφίες προσκομίστηκαν, δόθηκε μία δυνατότητα να εξεταστούν κατά τη διάρκεια της διακοπής και δεν πρόκυπτε λόγος αναβολής της διαδικασίας.

Τελικά η έδρα έδωσε περιθώριο 45 λεπτών στην υπεράσπιση για εξέταση των φωτογραφιών, προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία.

Λίγο νωρίτερα η υπεράσπιση κατέθεσε αίτημα ανάγνωσης των όσων ειπώθηκαν από την πλευρά της πολιτικής αγωγής για τον μάρτυρα Κοσματόπουλο, ο οποίος είχε πρόθεση να κάνει μήνυση για προσβολή της τιμής και υπόληψής του, με τη συνήγορο κ. Μπίκα να ανακαλεί άμεσα τους χαρακτηρισμούς και το θέμα να λήγει σε εκείνο το σημείο.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X