Με τη βοήθεια drones και δυτών συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή οι έρευνες για τον αγνοούμενο ψαρά Δ. Μπούκτση από τον Άγιο Παντελεήμονα.

Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα για θέματα που αφορούν το Αμύνταιο και τη Φλώρινα

 

Ο 70χρονος ψαράς πήγε για ψάρεμα και από τότε αγνοείται.

Στο σημείο έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση  εντοπισμού του στην οποία συμμετέχουν άνδρες της Πυροσβεστικής από την Πτολεμαΐδα και την Έδεσσα ενώ αναμένεται κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Θεσσαλονίκη με πλωτό σκάφος και δύτες αναμένεται για να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Αλιευτικός Σύλλογος Αγ. Παντελεήμονα:

“Εχθές το απόγευμα ενημερωθήκαμε από τον Α.Υ του Α.Τ Αμυνταίου πως αγνοείται ψαράς. Αμέσως καλέσαμε όλους τους ψαράδες του συλλόγου και μετά από λίγα λεπτά ξεκινήσαμε την συμμετοχή μας στις έρευνες που είχε ήδη αρχίσει η πυροσβεστική μαζί με περιπολικά της αστυνομίας. Σαρώσαμε όλη την ακτογραμμή και τα ανοιχτά της λίμνης χωρίς αποτέλεσμα. Σήμερα από ότι μας είπαν θα μεταβούν στη λίμνη drones,δύτες και σκάφος με σόναρ. Ελπίζουμε το φως της ημέρας και η τεχνολογία να βοηθήσουν. Μακάρι να έχουμε αίσιο τέλος. Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν με κάθε μέσο. Ο ψαράς ανήκει στον σύλλογό μας και ονομάζεται Δημήτρης Μπούκτσης. Η βάρκα είναι λευκή πολυεστερική. Για οποιαδήποτε πληροφορία ενημερώστε τις αρχές”.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X