-Μανώλη (Κοττάκη), δεν είσαι καθόλου προοδευτικός: Μυρίζεις οπισθοδρόμηση αδελφέ μου από χιλιόμετρα!
-1ον βήμα προόδου: Αποποινικοποιείται η μοιχεία! Δηλαδή, οι σύζυγοι μπορούν να συμμορφωθούν στις παραινέσεις του αοιδού ΛΕ.ΠΑ (Λευτέρη Πανταζή): *Από ΄δω η γυναίκα μου και από ΄κει το αίσθημα μου…* κ.λ.π
-κ.λ.π και κουλουβάχατα δηλαδή!
-2ον προοδευτικό βήμα: Επισήμως μπορούν οι ΛΟΑΤΚΙ να παντρεύονται και να υιοθετούν και παιδιά! Συνιστούν ισάξια κατά τον νόμο οικογένεια με το παντρεμένο *ανδρόγυνο*!
-3ον βήμα προόδου: Τέρμα ο πατέρας, η μητέρα και οι παππούδες! Εφεξής θα γίνεται χρήση των μικρών ονομάτων τους απ΄ όλους προς όλους! Δεν βλέπετε στα νέα σήριαλ πως αποκαλούνται μεταξύ τους; Το παιδί ρωτάει την μητέρα για τον απουσιάζοντα πατέρα, *Γεωργία, που είναι ο Θανάσης;* ή το αντίστροφο, *Θανάση η Γεωργία ξέρεις που είναι;*!!
-4ον προοδευτικό βήμα: Εφεξής, οι γονείς πλέον θα αναφέρονται επισήμως σαν *Γονέας Α* και *Γονέας Β*, καθώς δεν γίνεται να διερωτάται το παιδί δύο ΛΟΑΤΚΙ παντρεμένων, ποιος είναι ο μπαμπάς και ποια η μαμά!
Τι να του απαντήσουν δηλαδή, ότι *αυτά είναι μυστικά της κρεβατοκάμαρας τους* ή ότι *τις μονές ημερομηνίες μαμά γίνεται “η Γιώργος” και τις ζυγές “η Θανάσης*!
-ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Tα αρχικά ΛΟΑΤΚΙ σημαίνουν: Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος/Bisexual, Trans, Queer, Intersex άτομα. Δηλαδή, απ΄ όλα έχει το καλάθι!
α/. Bisexual / Αμφιφυλόφιλος: Άτομα που αισθάνονται σεξουαλική ή/και συναισθηματική έλξη και για τα δύο φύλα.
β/. Trans: Είναι ένας όρος ομπρέλα, που αναφέρεται σε άτομα με μια ταυτότητα φύλου η οποία διαφέρει από αυτή της κατά τη γέννηση τους.
Περιλαμβάνει άτομα όπως τράνς άνδρας, τράνς γυναίκα.
γ/. Queer: Όρος γενικότερος, που είναι συμπεριληπτικός για τα άτομα που δεν είναι ετεροφυλόφιλα- περιλαμβάνει λεσβίες, ομοφυλόφιλους άνδρες, αμφιφυλόφιλα και τρανς άτομα.
δ/. Intersex: Άτομα που γεννιούνται με χαρακτηριστικά φύλου που δεν ανήκουν συγκεκριμένα σε αρσενικές ή θηλυκές κατηγορίες ή ανήκουν ταυτόχρονα και στις δύο. -Δηλαδή Μανώλη, το μόνο σίγουρο είναι ότι *εγώ και εσύ τουλάχιστον, είμαι νυχτωμένα άτομα, ξεπερασμένοι συντηρητικοί άνθρωποι και ανήκουμε στην μουχλιασμένοι ιστορία της οπισθοδρομικής ανθρωπότητας!
-Καληνύχτα Μανώλη, για εμάς ο προοδευτικός ήλιος δεν θα ανατείλει μάλλον ποτέ! Και ες αεί, θα διερωτώμεθα επί των ερωτηματικών σου, χωρίς απάντηση!

Ρουσσάκης Σαρ. Πολυχρόνης
Πρόσφυγας αδικοχαμένων πατρίδων
Έλλην το γένος, Μακεδνός
Πατριώτης κατά το ήθος
Σκεπτόμενος κατά το έθος
Εκφραζόμενος κατά το είκος
Χριστιανός Ορθόδοξος
(28 Σεπτ. 2023)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X