Περίσσεψαν η αγάπη και η προσφορά στην Πνευματική εκδήλωση που διοργάνωσε με αφορμή το κόψιμο της παραδοσιακής Βασιλόπιτας, ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος “Ο Καλός Σαμαρείτης” της Πτολεμαΐδας, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσά του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ Ειρηναίου, συνοδευόμενου από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτη Νικηφόρο Μανάδη και Ιερείς της Πόλης ,ο οποίος αφού ευλόγησε τη Βασιλόπιτα , στο πλαίσιο της επίκαιρης και εμπεριστατωμένης ομιλίας του, αναφέρθηκε και στο “επίμαχο” Νομοσχέδιο τονίζοντας:” Προβληματίζομαι για το μέλλον της χώρας μας, η Εκκλησία θα παραμείνει αιώνια, ενώ τα Κράτη έρχονται και παρέρχονται “.

Το “παρών” έδωσαν η π. Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου , εκπρόσωποι του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά , ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Εορδαίας και Πρόεδρος ΔΕΤΗΠ Δημήτρης Καρακασίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λύσσανδρος Μεταξάς , ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Σπύρος Τάσιος, ενώ με μηνύματά τους χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης Ευστάθιος Κωνσταντινίδης και ο π. Υφυπουργός και Βουλευτής Π.Ε Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Υποδεχόμενος τους προσκεκλημένους ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Πατσινακίδης τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους , ενώ αναφερόμενος στο θεσμό των συσσιτίων απέδωσε τα εύσημα στις εθελόντριες και όσους συμβάλλουν στο θεάρεστο έργο, που επιτελείται στο Σύλλογο εδώ και πολλά χρόνια.

Ο επίλογος της όμορφης αυτής εκδήλωσης ήταν οι Ύμνοι και τα υπέροχα τραγούδια , που απέδωσε η Χορωδία του Συλλόγου. Ήταν μία άκρως πετυχημένη εκδήλωση , που λάμπρυνε με την παρουσία του ο Ποιμενάρχης μας και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση και σε όσους συνέβαλλαν στη όλη διοργάνωση.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X