Με τιμή, ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στο Ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης. Έχω πλήρη συναίσθηση του καθήκοντος που κάτι τέτοιο συνεπάγεται. Η εκπροσώπηση της πατρίδας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι εξαιρετικά σημαντική επιλογή. Πρέπει να σκεφτούμε καλά, με ποια κριτήρια θα «σταυρώσουμε» και, προπάντων, να συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία.

Πιστεύω βαθιά, πως περισσότερη δημοκρατία στην Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει μεγαλύτερη αυτονομία στα κράτη- μέλη και στους πολίτες, για να λαμβάνουν αποφάσεις. Πιστεύω, επίσης, ότι «ο φιλελευθερισμός χρειάζεται το έθνος» (Φράνσις Φουκουγιάμα), ότι οι χώρες πρέπει να έχουν σαφή, προστατευόμενα σύνορα, ότι το δημογραφικό ζήτημα εξαρτάται από τον θεσμό της οικογένειας. Ξέρω, ότι μόνο οι Έλληνες μπορούμε να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα, γιατί κανείς ξένος δε θα το κάνει.

Καλοκύρης: Ανακοίνωση Υποψηφιότητας στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 με την Ελληνική Λύση

Παρέχω, λοιπόν, την πλήρη στήριξη και όλη τη τεχνογνωσία που διαθέτω στην Ελληνική Λύση, έχοντας διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, ότι μπορεί να μας υπερασπιστεί επάξια, έχοντας τα εθνικά μας συμφέροντα ως κεντρική πυξίδα της πολιτικής της στην Ευρώπη. Αυτό το έχει αποδείξει με τις ουσιώδεις παρεμβάσεις της στο Ευρωκοινοβούλιο, εκπροσωπούμενη, μάλιστα, από έναν μόνο Ευρωβουλευτή.

Δε διαθέτω χορηγίες, βιοπορίζομαι αποκλειστικά από την εργασία μου, ως δικηγόρος. Θεωρώ σημαντικό το να μετατεθεί η δημόσια συζήτηση, όσο γίνεται, από «πολιτικά κουτσομπολιά» σε πράγματα ουσίας για τη ζωή μας.

Ευχαριστώ, εκ των προτέρων, όλες και όλους για τη στήριξή σας.

Γνωρίζω τον τρόπο και, αν οι πολίτες το επιλέξουν, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Με τιμή,
Καλοκύρης Θωμάς
www.thomaskalokiris.com

X