Χαμός έχει ξεσπάσει στις ποδοσφαιρικές τάξεις, ύστερα από εκπομπή της ΕΡΤ 3, που προβλήθηκε και στο ερτφλιξ, η οποία κατέγραψε τον τοπικό αγώνα μεταξύ της Δόξας Βερμίου Πύργων και του Ερμή Πλατανορεύματος και ανέδειξε με καυστικό τρόπο τα παρασκήνια στα τοπικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. 

Ωστόσο ο Ερμής Πλατανορεύματος, σε σχετική του ανακοίνωση, εκφράζει έντονους προβληματισμούς και θεωρεί πως ομάδα και παίκτες προσβλήθηκαν και υποτιμήθηκαν τόσο από την παραγωγή αλλά και από τον προπονητή της ομάδας Δόξας Βερμίου Πύργων.

Τα επίμαχα βίντεο:Δείτε τι αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Α.Σ. Ερμή Πλατανορεύματος :

“ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ3 ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29/01/2024 ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ‘’ΔΟΞΑΣ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ’’, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ‘’ΔΟΞΑΣ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ΄΄ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ.

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ, ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΛΗΣΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΔΗΓΙΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Ή ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΄΄ΕΡΜΗ΄΄, ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΠΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ‘’ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ “.

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΡΤ3, ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΑΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΥΤΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ).

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΩΝ, ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ‘’ΔΟΞΑΣ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ’’.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ3 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29/01/2024.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ” ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ “. ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ, ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΛΑΝΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΞΙ (6) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΤΕΛΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ
ΖΗΤΑΜΕ

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X