Υλικό ανθρωπιστικής βοήθειας παρέδωσε ο Δήμος Κοζανης στο Νότιο Πήλιο, το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου 2023, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη τα έντονα φαινόμενα της κακοκαιρίας Elias.

Νερά, είδη πρώτης ανάγκης και υπνόσακοι μεταφέρθηκαν με όχημα του Δήμου στη Μηλίνα, ώστε παρασχεθούν στους κατοίκους των περιοχών του Νοτίου Πηλίου, που επλήγησαν από την προηγούμενη κακοκαιρία και δυστυχώς αντιμετώπισαν ξανά το νέο κύμα έντονων καιρικών φαινομένων.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, Ερρίκος Δαβιδόπουλος, ο οποίος με την πολύτιμη συμβολή των στελεχών της Επιχείρησης, απέδειξε εμπράκτως την αλληλεγγύη του Δήμου Κοζάνης και το κοινωνικό του «πρόσωπο». Το υλικό παρέλαβε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός.

Ο Δήμος Κοζάνης απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους πολίτες που συνέδραμαν στη συγκέντρωση του υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας, καθώς και στα στελέχη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης που συνόδευσαν την αποστολή κάτω από αντίξοες συνθήκες.

 

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X