Με σχετικά καλό βαθμό ο οποίος δεν οδηγεί στην παραπομπή του, πέρασε την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας ο επόπτης του αγώνα Κοζάνη- Αιολικός για την πρεμιέρα της Super League 2.

Ο Αθανάσιος Μποζατζίδης του συνδέσμου Μακεδονίας βαθμολογήθηκε με 8,4 καθώς η απόδοσή του θεωρήθηκε ικανοποιητική και χωρίς κάποιο μεγάλο λάθος.

Αυτό σημαίνει πως η επίμαχη φάση του 53’ με το ακυρωθέν γκολ του Καλλέργη, δεν «στιγματίζεται» από λάθος του επόπτη, κάτι το οποίο φαίνεται να διαπίστωσε ο παρατηρητής μέσω του video της Super League 2 που κάλυπτε τον αγώνα.

Στη φάση έχει εμπλοκή πέρα του Καλλέργη, ο οποίος φεύγει από κανονική θέση και ο σέντερ- φορ της Κοζάνης, Ποζατζίδης, ο οποίος δείχνει να κάνει κάποια κίνηση προς τη μπάλα με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ότι μπερδεύει τους αμυντικούς.

Πάντως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη φάση, η οποία προκαλεί συζητήσεις, ενώ είναι ξεκάθαρο πως κανείς δεν μπορεί να πάρει θέση αν δεν έχει πρόσβαση στο υλικό της μαγνητοσκόπησης του αγώνα.

Ανάλογο βαθμό πήρε από τον παρατηρητή διαιτησίας και ο διαιτητής Γουματζίδης του συνδέσμου Πέλλας, με τη φάση του 2ου γκολ το οποίο έδωσε τη νίκη στον Αιολικό να μην μπορεί να ξεκαθαριστεί πλήρως μιας και δεν φαίνεται καθαρά στο video, αν προηγήθηκε φάουλ στον Αποστολίδη.

Να σημειωθεί πως ο παίκτης της Κοζάνης διαμαρτυρήθηκε έντονα για τράβηγμα του επιθετικού στη διεκδίκηση της μπάλας.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X