Αν και σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Εορδαϊκός ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του εντούτοις δεν κατάφερε να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Αστέρα Σταυρού με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1.

Για όλες τις αθλητικές ειδήσεις ακολουθήστε την αθλητική μας σελίδα στο FB  facebook.com /Sports. Eptolemeos/

Τα πράγματα βέβαια θα μπορούσαν να είναι ακόμα πιο χειρότερα για τον Εορδαϊκό αλλά στο 95ο ο Δημητριάδης απέκρουσε το πέναλτι του Κακκάβα αλλά το νέο σουτ από τον ίδιο παίκτη κρατώντας την ισοπαλία.

Μπροστά σε περίπου 350 φιλάθλους (ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο την ομάδα) ο Εορδαϊκός βρέθηκε να κυνηγάει από νωρίς στο σκορ αλλά κατάφερε πριν το ημίχρονο να ισοφαρίσει και στην επανάληψη να έχει ένα πολύ καλό 20λεπτο στο ξεκίνημα όπου είχε και δοκάρι αλλά το 2ο γκολ δεν ήρθε.

Μάλιστα όπως αναφέραμε λίγο έλειψε να χάσει και το παιχνίδι από ένα αντίπαλο που προσπαθούσε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις, προηγήθηκε πολύ νωρίς, είχε ένα παίκτη (βλ. Αντωνόπουλο) που ήταν διαρκή πηγή κινδύνων, είχε τις δικές του ευκαιρίες (ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν πως χάθηκε η ευκαιρία πριν το 1-1) και στο 95ο είχαν την ευκαιρία τους για το διπλό αλλά ο Δημητριάδης είχε άλλη άποψη.

Ο Εορδαϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο με νεανικό σύνολο και σίγουρα αν συνεχίσει έτσι οι νίκες θα έρθουν.

Φάσεις και γκολ

Στο 5ο ο Αντωνόπουλος μπήκε από δεξιά έκανε τη συρτή σέντρα ο Πούλιος έβαλε το πόδι του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-1).

Στο 11ο σουτ Καλογιαννίδη ελάχιστα έξω, άουτ ενώ στο 32ο σουτ του Φράγκου απέκρουσε ο Δημητριάδης.

Στο 34ο ο Αντωνόπουλος από δεξιά σέντραρε εξ’ επαφής σουτ Φράγκου εκπληκτική απόκρουση Δημητριάδη.

 

Στο 41ο ήρθε η ισοφάριση με τον Μαρκόν να κάθετη πάσα στον Νίκολι ο οποίος ανατράπηκε από τον Ακασού. Το πέναλτι που δόθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Νίκολι για το 1-1.

Στο 47ο κάθετη πάσα Αντωνοπούλου στον Κακκάβα σουτ του τελευταίου άουτ από καλή θέση.

Στο 50ο διπλή χαμένη ευκαιρία για το ν Εορδαϊκό. Στην πρώτη κάθετη πάσα Καλογιαννίδη για Παπανικόπουλο ο οποίος δεν πρόλαβε τη μπάλα μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα και στη συνέχεια της φάσης σέντρα του τελευταίου η μπάλα μετά από κόντρα στρώθηκε στο Μπαλίτσα αλλά το σουτ από το σημείο του πέναλτι ήταν απελπιστικά άστοχο.

Στο 54 ο οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι και αποβολή του Ακασού αφού ο Νίκολι πέρασε τον αμυντικό των φιλοξενούμενων πάτησε περιοχή και εκεί ανατράπηκε.

Ο διαιτητής όμως έκρινε ότι η παράβαση έγινε εκτός και έδειξε απλά κίτρινη στο. Ακασού.

Στο 63ο αντεπίθεση για το Εορδαϊκό ο Μαρκόν έδωσε στο Μητσόπουλο ο οποίος μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα καθυστέρησε και κόπηκε.

Στην επόμενη φάση σέντρα Καλογιαννίδη κεφαλιά Πούλιου η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 74ο λάθος της άμυνας του Εορδαϊκού σουτ του Αντωνοπούλου άουτ και στην επόμενη φάση κεφαλιά πάσα του Νίκολι πλασέ Τσαγκαλίδη απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 91ο σουτ Φράγκου από καλή θέση η μπάλα κάπου κόντραρε και χάθηκε η ευκαιρία και στο 94ο σέντρα Νίκολι κεφαλιά Μπαλίτσα μπλόκαρε ο Τσάμης.

Για να φτάσουμε στο 95ο ο όταν ο Δρόσος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Δημητριάδη ο οποίος όμως έκοψε σωτήρια, η μπάλα έφτασε πλάγια στον Φράγκο που δέχθηκε το μαρκάρισμα από τον Σιδηρόπουλο.

Ο διαιτητής ήταν δίπλα στην φάση και έδειξε αμέσως το πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Κακκάβας (αρχικά είχε πάρει την μπάλα ο Αντωνόπουλος), αλλά ο Δημητριάδης απέκρουσε με την μπάλα να γυρίζει στον παίκτη του Αστέρα ο οποίος όμως και στην η προσπάθεια νικήθηκε από τον Δημητριάδη.

Εορδαϊκός : Δημητριάδης, Παπανικόπουλος, Κουνάβας (46ο Σωτηριάδης),Πούλιος, Παπάς, Μπαλίτσας, Καλογιαννίδης (77ο Παπαδόπουλος), Μαρκόν (76ο Αιχμαλωτίδης), Ντερβίσι (46ο Σιδηρόπουλος ), Μητσόπουλος (67ο Τσαγκαλίδη), Νίκολι

Διαιτητής: Τζάμος (Σ.Δ. Καστοριάς) Βοηθοί: Τσίγκας – Γκίτσος (Σ.Δ. Καστοριάς) Κίτρινες είδαν οι Ακασού, Παπανικόπουλος, Πούλιος, Παπάς, Μαργαρίτης, Αιχμαλωτίδης.

Αστέρας Σταυρού : Τσάμης, Μαργαρίτης, Μαλισόβας, Μόσχος, Ακασού (64ο Φούντας), Λάππας, Φράγκος, Αλεξίου (85ο Δρόσος), Παρλάντζας, Κακάβας , Αντωνόπουλος

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X