Η εκπομπή ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ με τον Αντώνη Πουγαρίδη φιλοξένησε στο True Story Radio, την Θωμαή Κορδίστα Γραμματέας ΝΟΔΕ ΝΔ Κοζάνης – Υποψ. Δημοτική Σύμβουλο Βοΐου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Μιχάλη Καραμπατζιά.

Η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητα πολλών στελεχών που πρόσκεινται στη ΝΔ και κατεβαίνουν σε αυτές τις εκλογές ως υποψήφιοι με τον Μιχάλη Καραμπατζιά, λέγοντας πως πρόκειται για μια ανθρώπινη σύμπραξη καθώς «οι πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός πρέπει να λείπουν από τις εκλογές» με την ίδια να τονίζει πως η επιλογή της ήταν μονόδρομος:

«Είμαστε άνθρωποι που ζούμε στο Βόιο, από όλους τους πολιτικούς χώρους, ζούμε τα προβλήματα και δεν ξέρω γιατί ο κόσμος μας συνεχίζει να πηγαίνει πίσω. Αυτή ήταν η κινητήρια δύναμη για να συνταχθούμε με τον Μιχάλη Καραμπατζιά. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αλλά στο τέλος πρέπει να μείνει η ουσία, ότι τα κόμματα και τα χρώματα δεν έχουν σημασία, στο τέλος μένει το κοινό όραμα για τον τόπο».

Για το πολιτικό σκέλος, είπε πως παραμερίζεται για το καλό του τόπου, τονίζοντας πως για τον νυν δήμαρχο είναι φιλικά προσκείμενος στη ΝΔ, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, σημειώνοντας πως αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει τους ανθρώπους είναι η ταυτότητά τους όταν πολιτεύονται. «Δεν θα έβαζα στο μυαλό μου καμία τελεία, ανάλογα με τις πολιτικές πεποιθήσεις κάποιου. Ο Μιχάλης Καραμπατζιάς έχει αποδείξει πόσο ενεργός είναι για τον τόπο και είναι μια ευκαιρία να δείξει όλα αυτά για τα οποία παλεύει. Κοινό όραμά μας είναι το καλό του τόπου».

Για τον αριθμό των υποψηφίων που στελεχών το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και προέρχονται κομματικά από τις δεξαμενές της ΝΔ, απάντησε πως είμαστε αρκετοί, με την κ. Κορδίστα να σχολιάζει και τις δηλώσεις Ζευκλή για «συνονθύλευμα κουμουνιστών», λέγοντας πως «ο κόσμος του Βοΐου έχει καταλάβει ότι είμαστε εδώ μόνο για το καλό του τόπου και για το σύνολο».
«Προχωράμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά και μας ενώνει το κοινό όραμα για το κοινό του τόπου», προσέθεσε, λέγοντας πως τα κόμματα δεν πρέπει να εισβάλουν στις μικρές κοινωνίες, λέγοντας ακόμη πως η εκάστοτε κυβέρνηση θα πρέπει να κοιτάει ποιος μπορεί να λύσει τα προβλήματα στα χωριά και ιδίως την τάση φυγής των νέων ανθρώπων.

«Στο Βόιο επικρατεί μια παγωμάρα ακόμη και στις θέσεις εργασίας. Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει μια ψηφοθηρική λογική και η περιοχή μας δεν είναι καν στις ορεινές περιοχές. Οι Βοϊώτες ασχολούνται είτε με τη γούνα, είτε με τη γεωργία – κτηνοτροφία, κλάδοι με σοβαρά προβλήματα και ο δήμος θα πρέπει να είναι αρωγός σε αυτό», είπε ακόμη.

Ακόμη, τόνισε πως υπάρχει κόσμος από την περιοχή που θα μπορούσε να εργάζεται στον τόπο και δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, ενώ οι περιστασιακές συμβάσεις δεν είναι λύση, ανέφερε επίσης, προσθέτοντας πως μπορούν να δημιουργηθούν ακόμη και σεμινάρια, καθώς η περιοχή είναι πεγαλωμένη μιας και οι κλάδοι απασχόλησης στην περιοχή είναι σε κρίση.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X