Με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών που ξεπέρασαν τους 200 πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο πάρκο εκτάκτων αναγκών τα προκριματικά του πανελληνίου αγώνα ανώμαλου δρόμου που διοργάνωσαν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε συνεργασία με το Δήμου Εορδαίας.

Για όλες τις αθλητικές ειδήσεις ακολουθήστε την αθλητική μας σελίδα στο FB  facebook.com /Sports. Eptolemeos/

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Δ. Ορφανίδης και Κ. Κάτσιου καθώς και η πρόεδρος της Τ.Κ. Πτολεμαΐδας Αλεξάνδρα Τσιτσιντά ενώ οι συμμετοχές ήταν από πολλές πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας με τον καιρό να είναι συμπαραστάτης και η διαδρομή που «σχεδιάστηκε» πάρα πολύ καλή.

Μάλιστα όπως δήλωσαν ο Ν. Κιβρακίδης προπονητής του Αίολου και ο αντιδήμαρχος Δ. Ορφανίδης η Πτολεμαΐδα μπορεί να διεκδικήσει τη νέα χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

Ο τεχνικός διευθυντής των Αγώνων Γιώργος Θεοδωρίδης τόνισε «δημιουργήσαμε μια πολύ όμορφη πίστα εδώ στην Πτολεμαΐδα και θέλω να ευχαριστήσω Δήμο Εορδαίας για την άψογη συνεργασία και βοήθεια που είχαμε. Αγώνες γίνονται σε όλες τις πόλεις απλά προτείνουμε να γίνουν εκεί που και οι Δήμου είναι δίπλα μας. Σήμερα δήλωσαν να συμμετέχουν περισσότερα από 220 παιδιά από κατηγορία Κ12 έως 20 και η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη για ανώμαλο δρόμο».

Ο Νίκος Κιβρακίδης από την πλευρά του ανέφερε «οι αγώνες γίνονται σε μια διαδρομή υψηλού επιπέδου και σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο θα διεκδικήσουμε του χρόνου το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου. Σήμερα είναι τα προκριματικά με πολύ μεγάλη συμμετοχή και ευχαριστούμε το Δήμου Εορδαίας, τη ΔΕΗ και το SportStyle που είναι οι μεγάλοι χορηγοί των αγώνων και πραγματικά είναι κάτι πολύ όμορφο που γίνεται εδώ»

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Εορδαίας Δημήτρης Ορφανίδης στις δηλώσεις του ανέφερε « σήμερα έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχή από αθλητές σε 8 κατηγορίες σε μια υπέροχη διαδρομή που δημιουργήθηκε εδώ στο πάρκο εκτάκτων αναγκών που συνεχίζει και εκσυγχρονίζεται και αποτελεί στολίδι για την πόλη μας.

Μάλιστα αν συνεχίσουμε σε καλό ρυθμό θα μπούμε στην πρόκληση να ζητήσουμε την φιλοξενία του πανελλήνιου πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου που μπορεί να γίνει εδώ μιας και οι εντυπώσεις από όσους παίρνουν μέρος είναι πολύ θετικές».

Τέλος η πρόεδρος της Τ.Κ. Πτολεμαΐδας Αλεξάνδρα Τσιτσιντά δήλωσε ότι η κοινότητα Πτολεμαΐδας στηρίζει πάντα τέτοιες δράσεις μιας και τα παιδάκια είναι το μέλλον της πόλης και πρέπει να στηριχθούν και να βοηθηθούν για να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό και να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν και να κάνουν συνέχεια περήφανη την πόλη.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X