«Είμαστε εδώ για να δείξουμε τη στήριξη της ΝΔ και του Πρωθυπουργού στον Περιφερειάρχη να συνεχίσει το σημαντικό του έργο»

Από το Βελβεντό, σε έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης του Πρωτογενούς Τομέα ξεκίνησε τις προεκλογικές ομιλίες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης συνοδευόμενος από τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας» της ΠΕ Κοζάνης.

Νωρίς το πρωί ο κ. Κασαπίδης, παρουσία κλιμακίου της ΝΔ αποτελούμενου από τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη και τον βουλευτή Α Θεσσαλονίκης Δημήτρη Κούβελα, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά του Βελβεντού και συνομίλησε με παραγωγούς, καταναλωτές και εκθέτες.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Βελβεντού, ο κ. Κασαπίδης αναφέρθηκε σε ένα ευρύ πλέγμα έργων και δράσεων που υλοποιεί η Περιφερειακή Αρχή για τις ανάγκες και τη στήριξη των αγροτών – παραγωγών, πρωτίστως, και ταυτόχρονα στην ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων της περιοχής, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας, μέσω ορθολογιστικής χρήσης των φυσικών πόρων και του σεβασμού στο περιβάλλον. Ο κ. Κασαπίδης μιλώντας για έργα που υλοποιούνται στο Δήμο Βελβεντού και βρίσκονται σε εξέλιξη, έκανε εκτενή αναφορά στη διευθέτηση και αντιμετώπιση πλημμυρικών παροχών του χειμάρρου Θολολακκα και στα έργα αγροτικής οδοποιίας, τονίζοντας τη σπουδαιότητα των έργων για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Βελβεντού.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X