Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Εύβοια: ΙΧ έκανε «τρελή» πορεία και «μπούκαρε» σε λαϊκή και παρασέρνοντας ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και ένα μικρό παιδί.
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Εύβοια: ΙΧ αυτοκίνητο μπήκε μέσα σε λαϊκή αγορά και παρέσυρε πολίτες. Πιο συγκεκριμένα, πανικός επικράτησε στην λαϊκή αγορά του Αλιβερίου όταν για άγνωστο λόγο ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος μπήκε μέσα στο χώρο της λαϊκής και από θαύμα δε σκοτώθηκε άνθρωπος.

Από το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά παρασύρθηκαν πολίτες. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τραυματίστηκε ένα παιδί τριών χρόνων το οποίο μεταφέρεται στο κέντρο υγείας Αλιβερίου.

Πρόκειται για ηλικιωμένο 80 ετών όπου για άγνωστο λόγο μπήκε στο δρόμο που γίνεται η λαϊκή του Αλιβερίου και πάτησε γκάζι παρασέρνοντας πολίτες που βρισκόταν εκεί και έκαναν τα ψώνια τους.

Σοκαρισμένη οι πολίτες που βρισκόταν στη λαϊκή αγορά δηλώνουν στο evima.gr: «Είδαμε ένα αυτοκίνητο με τρελή πορεία να μπαίνει στη λαϊκή δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο είμαστε σοκαρισμένοι, είδαμε το αυτοκίνητο να διασχίζει την λαϊκή και να πετάει στον αέρα πάγκους και ανθρώπους».

Πηγή: dnews

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X