Τεράστιας σημασίας νίκη που τον κρατά σε απόσταση ασφαλείας που τον κρατά σε απόσταση ασφαλείας από την 2η θέση πέτυχε ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Κοίλων εκτός έδρας επί του Περδίκκα.

Για όλες τις αθλητικές ειδήσεις ακολουθήστε την αθλητική μας σελίδα στο FB  facebook.com /Sports. Eptolemeos/

Οι γηπεδούχοι πρέπει να αισθάνονται αδικημένοι από το αποτέλεσμα αφού στο πρώτο μέρος είχαν 4 κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τους Τσεμπερλίδη στο 18ο (κεφαλιά ελάχιστα έξω) και 25ο (σουτ κόντρα νέο σουτ έδιωξε ο Γρηγοριάδης), Μαράσι στο 26ο (πλασέ από καλή θέση άουτ), Συμεωνίδη στο 30ο (τετ-α-τετ πλασέ άουτ) ενώ τα Κοίλα απείλησαν 2 φορές με τον Αθανασιάδη.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Τσεμπερλίδης πρόλαβε την έξοδο του Γρηγοριάδη πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 61ο κόντρα στη ροή του αγώνα παράλληλη σέντρα Ποσινακίδη πλασέ Γιαμουρίδη και 0-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και είχαν 2 δοκάρια με Έμερσον και Συμεωνίδη αλλά τίποτα δεν άλλαξε ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 λόγω αποβολής του Μήτκα που ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Αθανασιάδη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια εντυπωσιακές νίκες πέτυχα η Άρδασσα που κέρδισε 5-2 στον Κρόκο και η Σιάτιστα που δείχνει ασταμάτητη στον 2ο γύρο που κέρδισε 4-2 στα Σέρβια.

Στο ντέρμπι της Κοζάνης ο Μακεδονικός επικράτησε της ΑΕΚ με 2-0 ενώ νίκη χρυσάφι πήραν οι Δαναοί στην έδρα του Ατρόμητου στο ντέρμπι 2 από των πιο νεανικών ομάδων στο πρωτάθλημα.

 

Στην Β΄ Κατηγορία στο Πλατανόρευμα και στο παιχνίδι που τόσος ντόρος έγινε τις τελευταίες μέρες με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή των Πύργων Τάσου Αραμαδανίδη (στην εκπομπή Βίλατς Γιουνάϊτεντ που είχε αφιέρωμα στην Δόξα Βερμίου που είχε σαν αποτέλεσμα να βγάλει ανακοίνωση διαμαρτυρίας ο Ερμής Πλατανορεύματος  οι πρωτοπόροι κέρδισαν εύκολα με 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν χωρίς το Τάσο Αραμαδανίδη στο πάγκο τους ενώ πριν την έναρξη ο πρόεδρος των Πύργων ζήτησε εκ μέρους της ομάδας συγνώμη από την ομάδα του Ερμή ενώ να σημειώσουμε πως όλα κύλησαν ομαλά.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Τσάκος, Χαριτίδης, Σιδηρόπουλος (2)

Τα αποτελέσματα:

 Α΄ Κατηγορία

 Ατρόμητος Πτολεμαΐδας-Δαναοί Κοζάνης 1-3 (10′ Τσικόπουλος,44′ Σίσκος Γ, Μπαλτζής

Μακεδονικός Κοζάνης-Α. Ε. Κοζάνης 2-0 (69′ Πολυχρονιάδης,84′ Τζέλλος)

Βελβεντό-ΑΕ Ποντίων Π.Ε. Κοζάνης  3-0 α.α.

Α.Ο. Κρόκου-Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 2-5 (66′ Τσιάρας πεν, 90’Σταυρίδης /12′ Ρουσσάκης Στ.,15′ Σιδηρόπουλος,40′,79’Μαυροματίδης,73′ Παναγιωτίδης,)                                                                                           Α.Ε. Περδίκκα-Π.Α.Ο. Κοίλων 0-1 (Γιαμουρίδης 61ο)

Τιτάν Σερβίων-Μακεδονικός Σιάτιστας 2-4 (46’60′(πεν) Νέστορας Ευθ,/ 40′, 55′ Μπατσής, 50′ Αγκάστρα,70′ Καλογιαννίδης(πεν)

 

Ρεπό : Ιωνικός Βαθυλάκου

 

Δείτε τη βαθμολογία εδώ

Η επόμενη αγωνιστική:

Δαναοί Κοζάνης-Α. Ε. Κοζάνης

ΑΕ Ποντίων Π.Ε. Κοζάνης -Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 0-3 α.α.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας-Μακεδονικός Κοζάνης

Π.Α.Ο. Κοίλων-Βελβεντό

Ιωνικός Βαθυλάκου-Α.Ο. Κρόκου

Μακεδονικός Σιάτιστας-Α.Ε. Περδίκκα

Ρεπό: Τιτάν Σερβίων

 

 

 Β΄ Κατηγορία

Δάφνη Πολυμύλου-Αναγέννηση Αργίλου 1-2

ΠΑΟ Κοίλων Β΄ -Αλιάκμων Αιανής 1-0

Ακρίτες Κοζάνης-Βυζαντινός Αετός 4-0

Αναγέννηση Λιβαδερού-Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης 2-1

Ερμής Πλατανορεύματος-Δόξα Βερμίου Πύργων 0-4

 

Δείτε τη βαθμολογία εδώ

 Η επόμενη αγωνιστική

Ακρίτες Κοζάνης-Αναγέννηση Λιβαδερού

Δόξα Βερμίου Πύργων-Αναγέννηση Αργίλου

Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης-ΠΑΟ Κοίλων Β΄

Βυζαντινός Αετός-Δάφνη Πολυμύλου

Αλιάκμων Αιανής-Ερμής Πλατανορεύματος

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X