Ημερίδα με θέμα: ” Προγράμματα Διά Βίου Εκπαίδευσης για την Αναπηρία”, πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 10/10/23 στο χορό του καφέ “Κολλέγιο” της Πτολεμαΐδας, με πρωτοβουλία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις.



Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΙΝ-ΑμεΑ και εισηγητή του θέματος, στόχος της Ημερίδας είναι η προβολή της Πράξης “Προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για την αναπηρία και υποστηρικτικές δράσεις κοινού, για τις εκπαιδευτικές δράσεις σε Εθνικό επίπεδο”.

Στην όλη διοργάνωση συμμετέχει και ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Πρόεδρό του Όλγα Ντέλλα, ενώ το “παρών” έδωσε και ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ Μιχάλης Μήγγος.

Να σημειωθεί ότι η Ημερίδα υλοποιείται στα πλαίσια εφαρμογής του ΠΕ 4 του Υποέργου 6 “Εκπαίδευση Εκπαιδευτών- Διαχείριση και υποστηρικτικές δράσεις -Σχεδιασμό και εκπόνηση εκπαιδευτικού υλικού της Πράξης με κωδικό ΟΠΣ (MS) 5133 270.

Αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα συμπεράσματα της Ημερίδας, που σίγουρα θα είναι χρηστικά και επικοδομητικά για την Αναπηρία.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X