Με σημαντική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, η εκδήλωση με θέμα την προβολή και την προώθηση της εμπορικής περιοχής του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Φλώρινας, μια εκδήλωση που προσέλκυσε αναμφισβήτητα ευρύ ενδιαφέρον. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων και ημερίδων του Επιμελητηρίου Φλώρινας με συν-διοργανωτές το Επιμελητήριο Φλώρινας και την εταιρεία «LEVER – Σύμβουλοι Ανάπτυξης A.E.», μέλος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες», αποτελώντας ορόσημο για την επίσημη εκκίνηση της πρώτης υλοποίησης του Open Mall Φλώρινας και συγκεκριμένα του υποέργου του Marketing & Branding. Αναμφίβολα, το συγκεκριμένο Open Mall αποκτά μείζονος σημασίας χαρακτήρα τόσο για την βελτιστοποίηση της εικόνα και της ταυτότητας της πόλης, όσο και για την ανάδειξη του εμπορικού και επιχειρηματικού της προφίλ.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί η σημαντικότητα της πόλης της Φλώρινας, πρωτεύουσας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και πύλης προς τα Δυτικά Βαλκάνια, μιας πόλης που συνιστά συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη Δυτική Μακεδονία και τις Δυτικές Βαλκανικές χώρες. Τόσο η μακραίωνη ιστορία της όσο και η στρατηγική της θέση και τα ονομαστά της τοπικά προϊόντα αναδεικνύουν την πόλη της Φλώρινας ως μια από τις σημαντικότερες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, ικανή να προσφέρει τόσο στον ντόπιο όσο και στον Τουρίστα και τον Έλληνα επισκέπτη, εκλεκτά προϊόντα σε προσιτές τιμές, ανώτερο επίπεδο εξυπηρέτησης και ένα φιλικό περιβάλλον με βασικές υποδομές.

Πρωτεύον όραμα του συγκεκριμένου εγχειρήματος αποτελεί η δημιουργία ενός σύγχρονου ψηφιακού και πολυκαναλικού Ανοικτού  Κέντρου Εμπορίου, Open Mall στην πόλη της Φλώρινας με νέο Branding, όνομα και λογότυπο. Η ευρεία παρουσίαση ενός τέτοιου brand θα βοηθήσει στην ανάδειξη της τοπικής αγοράς ως επίκεντρο της νεολαίας, θα αναβαθμίσει την πόλη, αναδεικνύοντας τα μοναδικά της χαρακτηριστικά, ενώ σε συνδυασμό με καινοτόμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά θα δημιουργήσει μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία στον επισκέπτη.

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης τόνισε: «Ξεκίνησε ένα εμβληματικό έργο για την πόλη της Φλώρινας που θα αναδείξει την πόλη και θα τονώσει την επιχειρηματικότητα και την προσέλκυση επισκεπτών τόσο από την Π. Ε. Φλώρινας όσο και από τα γειτονικά κράτη για τα οποία η Φλώρινα αποτελεί πύλη εισόδου.  Το έργο θα τελειώσει σύντομα αφού έχουν ήδη εκκινήσει και οι λοιπές αναγκαίες διαδικασίες για την υλοποίησή του.  Είναι ένα έργο που θα εκσυγχρονίσει την Αγορά της Φλώρινας και θα αυξήσει την Απασχόληση και τον Τουρισμό στην πόλη μας με πολλά επακόλουθα οφέλη για τους πολίτες και την κοινωνία.»

Από την πλευρά του ο κ. Βασίλειος Μπλέσιος Γεν. Δ/ντης Μάρκετινγκ (CMO) της Lever AE παρουσίασε τον νέο Open Mall Marketing της Φλώρινας και ανέλυσε τους παράγοντες επιτυχίας του αναφέροντας:  «Η εταιρίας μας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία σχεδιασμού και υλοποίησης έργων Open Mall Marketing αφού έχει εκτελέσει με μεγάλη επιτυχία ανάλογα έργα τόσο στην Αθήνα-Agora Athens όσο και σε άλλες 10 μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, ανασχεδιάζοντας τις Αγορές στα κέντρα των πόλεων και παρέχοντας νέο Branding, ψηφιοποίηση και πολυκαναλικό Marketing».

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Φλώρινας κυρία Σοφία Φουδούλη, ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας κ. Νίκος Γρηγοριάδης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φλώρινας κ. Κωνσταντίνος Ρόζας.

Η «LEVER – Σύμβουλοι Ανάπτυξης AE», μέλος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες», αποτελεί μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για την ανάπτυξη και την αύξηση της αποτελεσματικότητας και δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Σχεδιάζει και υποστηρίζει την επίτευξη της υγιούς ανάπτυξης της οικονομίας και της διαρκούς βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών , ενώ εξειδικεύεται σε θέματα Στρατηγικού Σχεδιασμού, Περιφερειακής Ανάπτυξης, Χρηματοδοτήσεων (Ευρωπαϊκά και Εθνικά Προγράμματα), Αναπτυξιακών Μελετών Τουρισμού και Πολιτισμού, Ψηφιακού Μετασχηματισμού, περιβαλλοντικής διαχείρισης (Πράσινη Οικονομία, Κυκλική Οικονομία), ανάπτυξης ολιστικών-πολυκαναλικών πλάνων Marketing & Branding καθώς και Ολοκληρωμένα Πλάνα Συμβουλευτικής για Επιχειρήσεις με στόχο την Αξιολόγηση Επενδυτικών Πλάνων και το Λειτουργική Αποτελεσματικότητα στις Πωλήσεις το Μάρκετινγκ και την Εφοδιαστική Αλυσίδα (Sales-Marketing and Logistics Optimization).

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X