Την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφερειακής Αρχής στον αγροτικό κόσμο και τη στήριξη στο τουριστικό προϊόν της Δυτικής Μακεδονίας, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης, κατά τη περιοδεία του στο Δήμο Πρεσπών, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023.
Ο κ. Κασαπίδης συνοδευόμενος από τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας» επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητές Κρυσταλλοπηγής, Αγίου Γερμανού και ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Τοπική Κοινότητα Λαιμού, όπου και έγινε η παρουσίαση των Υποψήφιων του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αναφερόμενος ο κ. Κασαπίδης στα έργα υποδομών με προτεραιότητα στις εγγειοδιαρθρωτικές παρεμβάσεις, στις αγροτικές οδοποιίες και στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως η Αποκατάσταση – Ανάδειξη Μνημείων Ασκητισμού Πρεσπών, η Κατασκευή Δικτύου Μονοπατιών Δήμου Πρεσπών που υλοποιούνται και βρίσκονται σε εξέλιξη, σημείωσε πως: «Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό για να διασφαλίσουμε την απασχόληση και την ευημερία στη Δυτική Μακεδονία».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X