Παρουσία του Υπ. Επικρατείας Μάκη Βορίδη, όλων των Βουλευτών της ΝΔ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά πραγματοποίησε απόγευμα του Σαββάτου την κεντρική του προεκλογική ομιλία Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας».

Όλοι στις ομιλίες του τόνισαν την αμέριστη και απεριόριστη στήριξη τους κάτι που κάνει και ο πρωθυπουργός ενώ ο Μάκης Βορίδης σε σημείο της ομιλία του τόνισε «η Παρασκευή Βρυζίδου δεν εξελέγη βουλευτής και αυτό είναι πλήγμα για το κοινοβούλιο αλλά δεν σκέφτηκε να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές (σε αυτό το όλοι στην αίθουσα καταχειροκρότησαν την κ. Βρυζίδου) ενώ έκλεισε λέγοντας όποιος είναι ΝΔ στηρίζει τον Γιώργο Κασαπίδη ενώ όποιος δεν το κάνει δεν στηρίζει την παράταξη. ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

&

Τέλος ο Γ. Κασαπίδης αναφέρθηκε σε ότι έχει κάνει η περιφερειακή αρχή ενώ τόνισε ότι όπως στις προηγούμενες εκλογές η Πτολεμαΐδα έστειλε το μήνυμα νίκης έτσι και αυτή τη φορά θα στείλει το μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X