Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Γιάννη Καραβασίλη, Εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο Εορδαίας.

Ο κ. Γιάννης Καραβασίλης αναφέρθηκε στο ευχαριστήριο που απηύθυνε σε όσους τον ψήφισαν και απάντησε στην ερώτηση για το αν βγάζει πικρία μέσα από αυτό, λέγοντας ότι δεν του βγήκε πικρία, καθώς λέει με ειλικρίνεια τα πράγματα με το όνομά τους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή δυστυχώς, η κοινωνία της Εορδαίας είναι έντονα κομματικοποιημένη, δεν είναι ώριμη και δεν μπορεί να δεχθεί συγκλίσεις, ενοποιήσεις συνδυασμών για το κοινό καλό του τόπου. Εγώ, λοιπόν, τόλμησα και αυτή την τόλμη την πλήρωσα. Γιατί άκουσα ένθερμους οπαδούς από τη μια πλευρά να λένε «τι ήθελε να πάει με τον Πλακεντά», από την άλλη πλευρά να βλέπω κάποιους άλλους ένθερμους υποστηρικτές να λένε «τώρα τον Καραβασίλη θα ψηφίσουμε; Θα ψηφίσουμε αυτούς που μας έχουν υποδείξει οι Βουλευτές». Ο αριθμός των ψήφων που έλαβα δεν ανταποκρίνεται στη δουλειά και στην προσπάθεια που έχω κάνει τα τέσσερα χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο. Έβαλα πλάτη για όλα τα σοβαρά θέματα, έγινα κακός που μιλούσα για την βίαιη απολιγνιτοποίηση».

Πρωταρχικός στόχος της Δημοτικής αρχής θα είναι να εργαστεί πάνω στους τρόπους ανάπτυξης  και στο μέλλον της περιοχής, πιέζοντας για να γίνουν επενδύσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Καραβασίλη, η 5ετία που έρχεται είναι δύσκολη, σε πολλά θέματα. Θα πρέπει να περάσουν όλοι σε πράξεις και όχι να μείνουν στα λόγια. Η περιοχή πρέπει να διεκδικήσει πολλά λόγω της βίαιης απολιγνιτοποίησης και η κυβέρνηση μαζί με την Περιφέρεια δεν θα πρέπει να θεωρούν δεδομένο το Δήμο Εορδαίας.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X