Συνδημότες,Συνδημότισες

Ονομάζομαι Μίχος Γεώργιος του Κωνσταντίνου( διευθυντή ΕΦΚΑ )και της Χριστίνας Μυλωνά (υπαλλήλου Δήμου Εορδαίας).

Γεννήθηκα στον Περδίκκα Εορδαίας και είμαι πατέρας δύο παιδιών και σύζυγος της Κατερίνας Γκιόνη.

Τελειώνοντας τις σπουδές στο τμήμα οικονομικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου επέστρεψα στην πόλη της Πτολεμαϊδας όπου εργάστηκα ως βοηθός λογιστή.

Διετέλεσα πρόεδρος του Α.Σ ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΡΔΙΚΚΑ μέχρι και το 2022.

Μέσα σε ένα κλίμα ανασφάλειας και μαράζωσης της Εορδαίας αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με στόχο την αποτελεσματικότητα, τον προγραμματισμό, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων με συνεργασία και σεβασμό απέναντι στους συνδημότες του.
Μέσω της ενασχόλησης μου με τα κοινά όλα αυτά τα χρόνια θα προσπαθήσω για έναν καλύτερο δήμο που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις και στις ανάγκες της βίαιης και αναίτιας απολιγνιτοποίησης. Μέσα σε ένα περιβάλλον δυσμενών οικονομικών συνθηκών η Εορδαία χρειάζεται γενναίες και καινοτόμες ιδέες.

Με ταπεινότητα , ειλικρίνεια, χωρίς αλαζονεία και έπαρση ζητώ την στήριξη σας ώστε την επόμενη ημέρα να υπάρχουν άτομα στα κέντρα αποφάσεων με τις απαιτούμενες γνώσεις καθώς και με την ανάλογη όρεξη και αγάπη για τον τόπο του.

Το οφείλουμε στους γονείς μας το χρωστάμε στα παιδιά μας.

Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι την επόμενη ημέρα των εκλογών όλοι μαζί ενωμένοι να δουλέψουμε για μια καλύτερη Εορδαία.

Μίχος Γεώργιος
Οικονομολογος Α.Π.Θ.
Υποψήφιος στο Κεντρικό ψηφοδέλτιο

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X