Μετά από την απόκτηση των τριών παιδιών τους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Αυτό υποστήριξε στο αποκλειστικό της ρεπορτάζ η Τίνα Μεσσαροπούλου σήμερα, στο Happy Day.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο σούπερ σταρ του NBA ετοιμάζεται να παντρευτεί στην Ελλάδα στα τέλη Αυγούστου. Ο γάμος αναμένεται να γίνει στην Πύλο, έχει μάλιστα κλειστεί το ξενοδοχείο Costa Navarino για να φιλοξενηθούν οι καλεσμένοι του σταρ του NBA, και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή θα είναι ανοιχτός, όχι μόνο με επωνύμους καλεσμένους από διάφορα σημεία της Γης, αλλά και φίλους και γνωστούς του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τα Σεπόλια όπου μεγάλωσε.

Τις προετοιμασίες του γάμου έχει αναλάβει μεγάλη εταιρεία, ενώ ήδη έχουν μοιραστεί τα πρώτα προσκλητήρια του γάμου, προκειμένου όλα να είναι στην εντέλεια.

Γιάννης Αντετοκούνμπο-Μαράια: Γάμος στην αγαπημένη τους γωνιά στην Ελλάδα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη Μαράια έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, ζουν στις ΗΠΑ, αλλά το καλοκαίρι τους το περνούν πάντα στην Ελλάδα. Μάλιστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει φτιάξει ένα νέο μεγάλο σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό όπου μένει όλη η οικογένεια. Συχνά το καλοκαίρι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο αλλά και στο σπίτι που έχουν αποκτήσει στο Costa Navarino. Ένας προφανώς επιπλέον λόγος για να έχουν αγαπήσει την Πύλο και να την επιλέξουν για να τελέσουν τον γάμο τους.

X