Την Ογκολογική μονάδα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας επισκέφτηκε η Υποψήφια Περιφερειάρχης με τον Συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ για τη Δυτική Μακεδονία Γεωργία Ζεμπιλιάδου μαζί με υποψήφιους του Συνδυασμού.

Η Κα Ζεμπιλιάδου στη συνάντηση που είχε με Εκπροσώπους του Νοσοκομείου, Εκπροσώπους του Σωματείου των Εργαζομένων και με την Διοίκηση του Συλλόγου Καρκινοπαθών:

– Εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του Συνδυασμού στο δίκαιο αίτημα της απρόσκοπτης συνέχισης της ήδη «προβληματικής» λειτουργίας της Ογκολογικής Μονάδας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, και της ενίσχυσης της με προσωπικό.

– Τόνισε την ανάγκη της άμεσης και υπεύθυνης αποκατάστασης της αλήθειας σχετικά με την εντολή μετακίνησης της μοναδικής Ογκολόγου της μονάδας.
– Ζήτησε την ουσιαστική στήριξη τόσο της ογκολογικής μονάδας του Μποδοσάκειου Νοσκομείου, όσο και των άλλων Νοσοκομείων της Περιφέρειας με πρόσληψη Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού.

Τέλος η Κα Ζεμπιλιάδου δήλωσε ότι στηρίζει τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου Καρκινοπαθών, οι οποίοι εκτός από την ταλαιπωρία που υφίστανται λόγω της ασθένειάς τους, έχουν να αντιμετωπίσουν επιπλέον και την αναλγησία των αρμοδίων .

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X