Σε εξ΄ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ο Εορδαϊκός γνώρισε «πικρή» εντός έδρας ήττα από τον Βατανιακό με1-2.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι είχαν ευκαιρίες αλλά είδαν τους φιλοξενούμενους να προηγούνται από το «πουθενά» στη πρώτη τους επίθεση στο παιχνίδι.
Στη συνέχεια κατάφεραν να ισοφαρίσουν πολύ γρήγορα αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι προβάδισμα σε μια φάση που ξεκινά από παράβαση που κάνει παίκτης των φιλοξενούμενων (πιάνει τη μπάλα με τα χέρια) με το διαιτητή μπροστά στη φάση να μη δίνει τίποτα όπως και ο α΄ βοηθός και να κρατάν το πολύτιμο διπλό μέχρι τέλους.

Το παιχνίδι παρά το εργάσιμο της ημέρας το παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι (ενθαρρυντικό δείγμα) και αναμένεται να είναι ακόμα περισσότεροι την Κυριακή όπου ο Εορδαϊκός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Σταυρού όπου μοναδικός στόχος πλέον είναι η νίκη.

Φάσεις και γκολ

Στο 8ο σέντρα Δερβίσι κοντινό πλασέ Μητσόπουλου μπλόκαρε ο Φιρινίδης. Στο 15ο ο Μητσόπουλος μπήκε από αριστερά σέντραρε ο Δερβίσι δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και χάθηκε η ευκαιρία.
Στο 50ο ο Νικόλλι βγήκε απέναντι στο Φιρινίδη αλλά αντί να πλασάρει πήγε να πασάρει στον Δερβίσι και τελικά δεν ήρθε το γκολ.
Στο 57ο στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση του Βατανιακού οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Τσενικλής σέντραρε ο Μαργαρίτης πρόλαβε αμυντικούς και τερματοφύλακα και έκανε το 0-1.
Στην επόμενη φάση σουτ του Μητσόπουλου άουτ και στο 65ο ήρθε η ισοφάριση. Σέντρα ακριβείας του Παπανικόπουλου καρφωτή κεφαλιά Τσαγκαλίδη και 1-1.
Στο 71ο παίκτης του Βατανιακού πέφτει και πιάνει τη μπάλα με τα χέρια ο διαιτητής δεν δίνει τίποτα ο Μητράκας βγαίνει απέναντι στο Δημητριάδη και με σουτ έκανε το 1-2.
Στο 82ο σέντρα Τοπάλη ο Τσαγκαλίδης δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και στο 88ο σέντρα Τοπάλη κεφαλιά Πούλιου άουτ.

 

Εορδαϊκός (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Παπανικόπουλος, Κουνάβας, Πούλιος, Σωτηριάδης, Μπαλίτσας, Κοντογουλίδης(46ο Τσαγκαλίδης ), Μαρκόν (46ο Τοπάλης), Ντερβίσι (68ο Σιδηρόπουλος), Μητσόπουλος (80ο Καλογιαννίδης),Νικόλι (59ο Χάιτας).

Διαιτητής: Μαγγιώρος (Σ.Δ. Ηπείρου)
Βοηθοί: Γκόγκος -Ζουρνατζίδης (Σ.Δ. Ημαθίας)
Κίτρινες είδαν οι Τοπάλης, Σαμανίδης, Μιτακίδης, Φιρινίδης και Μάλα.

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης) : Φιρινίδης, Κανταρτζής, Τόσκας, Σαμανίδης, Δερμίσης (73ο Μυρτολλάρι), Μαργαρίτης, Ανανιάδης, Τσενικλής (61ο Κυπαρίσσης), Ντόσης (77ο Μάλα), Μιτακίδης, Μαυριδης

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής είχαμε:

Θεσπρωτός – Νέα Αρτάκη 0-1 (27′ Γερογιάννης)
Καστοριά – Τρίκαλα 1-4 (62′ Πάλλας / 10′-84′ Αλεξίου, 52′ Σκόνδρας Ν., 56′ Κατσαντώνης)
ΠΟ Φήκης – Αναγέννηση Άρτας 0-2 (20′ Μπεκατώρος πεν, 83′ Ζυγκερίδης)
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Θύελλα Κατσικά 1-0 (59′ Παπαδόπουλος)
Μαγνησιακός – Πιερικός 0-1 (80′ Ματζαλέκου)
Ζάκυνθος – Αστέρας Σταυρού 2-0 (6′ Μεντής, 45+1′ Τσιμέλι)
ΓΑΣ Σβορώνος – Αστέρας Πετριτή 4-0 (22′ πεν-37′-42′ Κυπαρίσσης, 68′ Μπατζώνης)
ΑΕ Λευκίμμης – ΑΕ Κιλελέρ 0-1 (37′ Βαγενάς)

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

Βατανιακός – Αστέρας Πετριτή
Νέα Αρτάκη – ΑΕ Κιλελέρ
ΓΑΣ Σβορώνος – Τρίκαλα
Θεσπρωτός – Αναγέννηση Άρτας
Εορδαϊκός – Αστέρας Σταυρού
ΑΕ Λευκίμμης – Θύελλα Κατσικά
Καστοριά – Πιερικός
ΠΟ Φήκης – Μαγνησιακός
Ζάκυνθος – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Δείτε τη βαθμολογία εδώ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X