Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες του, ο Βασίλης Καρράς το τελευταίο διάστημα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του, αφού αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο διάφορες ψευδείς ειδήσεις για τον αγαπημένο τραγουδιστή, με κάποιους μάλιστα να φτάνουν στο σημείο να να υποστηρίξουν ακόμη πως ο Βασίλης Καρράς έχει φύγει από τη ζωή, νικημένος από την εν λόγω ασθένεια.

Κάτι τέτοιο φυσικά και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ωστόσο και μόνο το γεγονός αυτό ώθησε το επίσημο fan page του στο Facebook να εκδώσει ανακοίνωση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα γράφονται και τονίζοντας πως ο ίδιος δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια αυτή τη δύσκολη μάχη.

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του» αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X