Τα ηρωικά Ψαρά έχουν δήμαρχο για την επόμενη πενταετία προτού ακόμα κλείσουν οι κάλπες του πρώτου γύρου των φετινών αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πρόκειται για τον δάσκαλο Κώστα Βρατσάνο ο οποίος ηγείται του μοναδικού συνδυασμού που κατεβαίνει στις σημερινές Δημοτικές εκλογές, και φέρει το όνομα «Ψαρά- Νέα Εποχή». Έτσι για 4η φορά ο κ. Βρατσάνος θα εκλεγεί Δήμαρχος Ηρωϊκής Νήσου Ψαρών (είναι Δήμαρχος από τον Ιανουάριο του 2011, επανεξελέγη το 2014 και τρίτωσε το 2019).

Μοναδικό στοίχημα, όπως αναφέρει ΕΡΤ, για σήμερα είναι πόσοι τελικά θα ψηφίσουν στα Ψαρά (όπου όπως και σε Χίο και Οινούσσες πραγματοποιείται από το πρωί κανονικά η εκλογική διαδικασία και στα 152 εκλογικά τμήματα του νομού).

Στις προηγούμενες εκλογές του 2019, όπου υπήρχαν δύο συνδυασμοί, είχαν ψηφίσει στο νησί του Κανάρη 378 άτομα.

Και βεβαίως ποιοι από τους 18 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους θα καταλάβουν θέσεις στο νέο 13μελές Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην ανάρτηση που έκανε σήμερα στο προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, λίγο μετά από την ώρα που ψήφισε ο κ. Βρατσάνος σημειώνει:

«Συμμετέχουμε στη γιορτή της δημοκρατίας με χαμόγελο και επιλέγουμε τους αντιπροσώπους που θα μας εκπροσωπήσουν στο δήμο και στην περιφέρεια την επόμενη πενταετία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους συμπατριώτες μας που ταξίδεψαν στο νησί μας για να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα και να δώσουν δύναμη στους υποψηφίους μας. Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!!».

Πηγή: dnews

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X