Με μεγάλη συμμετοχή και σε μία ιδανική ατμόσφαιρα άνοιξε χθες Σάββατο 23/9/ 23 η Αυλαία των “Νημάτων” , εκδηλώσεων του Συλλόγου Γονέων -Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο κατάμεστο Θεατράκι στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών της Πτολεμαΐδας, με την Μπάντα “Ουντιά” και τη συμμετοχή των παιδιών και των νέων του Συλλόγου.

Υποδεχόμενη τους παρισταμένους, μεταξύ των οποίων ήταν και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Κοζάνης Βασιλική Βόντσα, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ Μιχάλης Μίγγος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πτολεμαΐδας Ισαάκ Νικολαΐδης, η Πρόεδρος Όλγα Ντέλλα τους ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στο ξεκίνημα των “Νημάτων” , που όπως επεσήμανε είναι Γιορτές 4 εποχών και θα ολοκληρωθούν το Καλοκαίρι του 2024, ενώ περιλαμβάνουν με κεντρικό άξονα την αναπηρία και ζητούμενο τη θεραπεία, τέσσερις Νηματογιορτές , όσες και οι εποχές και θα αφορούν κάθε φορά διαφορετικό πολιτιστικό γεγονός που συμπεριλαμβάνει ανθρώπους με αναπηρία , αλλά και που απλώνεται στο σύνολο της κοινωνίας .

Έχοντας δίπλα της το μέλος του Συλλόγου Χρήστο Πασχάλη η κ. Ντέλλα έδωσε το σύνθημα της έναρξης των εκδηλώσεων στη νεοσύστατη παραδοσιακή Μπάντα “Ουντιά” , με την οποία συνταξίδεψαν μελλοντικά , διασκέδασαν και χόρεψαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Ήταν μία άκρως πετυχημένη και ενδιαφέρουσα “Συναυλιακή Βραδιά” με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, που κάλυψαν υγειονομικά το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας και η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X