Την απόλυτη επιβεβαίωση ενός ακόμα θέματος το οποίο αποκάλυψε και στο αθλητικό ρεπορτάζ ο «Π» αναδεικνύει η επιλογή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης να «ξενιτευτεί» από τη συμπρωτεύουσα αναζητώντας έδρα για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Super League 2, με αντίπαλο την Καρδίτσα.

Όπως είχε αποκαλύψει ο «Π» από τις 14 Σεπτεμβρίου το Καυτατζόγλειο, φυσική έδρα του Ηρακλή, είναι από τα γήπεδα που δεν έχουν την απαραίτητη άδεια διεξαγωγής αγώνα κάτι που είχε οδηγήσει την ΕΠΟ να μην ορίσει το Κοζάνη- Ηρακλής στο συγκεκριμένο στάδιο, αλλά στην Κομοτηνή.

Η ΕΠΟ είχε ψάξει το ζήτημα και έπεσε σε «τοίχο» όπως είχε αναφέρει ο «Π», με τον Ηρακλή πλέον να μετακομίζει στο Κιλκίς για τις υποχρεώσεις του την Κυριακή.

Οι κυανόλευκοι απευθύνθηκαν αρχικά σε όλα τα διαθέσιμα γήπεδα της πόλης. Εισέπραξαν αρνητική απάντηση από το γήπεδο των Αμπελοκήπων, τη Μηχανιώνα, την Επανωμή, αλλά και οποιοδήποτε άλλο υπήρχε. Κάποια δεν πληρούσαν τους όρους, κάποια δεν είχαν αδειοδότηση για αγώνες της Σουπερ Λίγκ 2.

Η μεγάλη πληγή η οποία άνοιξε με το ΔΑΚ Κοζάνης φαίνεται πως είναι υπόθεση πολλών γηπέδων ανά τη χώρα με τις ομάδες να αναζητούν λύσεις μακριά από την έδρα τους σε πολλές των περιπτώσεων.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X