Με απόλυτη επιτυχία τελείωσε την Κυριακή(30 Ιουνίου), που μας πέρασε το τελευταίο μεγάλο παιχνίδι αεροσφαίρισης για την σεζόν που διανύουμε στην Μηλίτσα Καστοριάς.
Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Καστοριάς (Beavers) ως οικοδεσπότης και ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Κοζάνης (Ωμέγα) συνδιοργάνωσαν έναν αγώνα αεροσφαίρισης γεμάτο αδρεναλίνη και ταχύτητα.

Απόλυτα επιτυχημένος διαγωνιστικός αγώνας αεροσφαίρισης στην Δυτική Μακεδονία
Απόλυτα επιτυχημένος διαγωνιστικός αγώνας αεροσφαίρισης στην Δυτική Μακεδονία

Σε πέντε διαφορετικές δεκάλεπτες αγωνιστικές ενότητες(+ bonus δύο πρόσθετα stages)ομάδες των πέντε διαγωνίστηκαν με τους αντιπάλους τους σε ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα πεδίο όπου η ένταση της μάχης και η πίεση του χρόνου ήταν καθοριστικής σημασίας.
Η παρεΐστικη ατμόσφαιρα,ο οργανωμένος σκιώδης χώρος και οι παροχές για τους παίχτες που περίμεναν την σειρά τους για να μπουν στο πεδίο έκαναν υποφερτές τις υψηλές θερμοκρασίες της ημέρας ενώ τα πειράγματα και ο χαβαλές συνεχίστηκαν ακόμα κ μέσα στο CQB πεδίο όπου η πίεση χρόνου και η υψηλής έντασης διεξαγωγή των αγώνων αποζημίωσε τους πάντες.
Στην εκδήλωση ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Κοζάνης Ωμέγα συμμετείχε με δύο ομάδες, ενώ την παρέα συμπλήρωσαν o Σύλλογος Αεροσφαίρισης Φλώρινας (Άρκτος),ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Τρικάλων (Tactical Monkeys) και βέβαια ο οικοδεσπότης Σύλλογος της Καστοριάς (Beavers).
Η διοίκηση του Συλλόγου της Κοζάνης συγχαίρει τα μέλη που διακρίθηκαν καθώς και όλους τους συμμετέχοντες για την σπουδαία εμπειρία.

 

X