Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ στηρίζει τον πολιτισμό και τις ομάδες, που, με άξονα την Τέχνη, δημιουργούν και προβάλλουν την περιοχή, όπως το «Φεστιβάλ που γεφυρώνει», οι ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΓΙΟΡΤΕΣ, στη λίμνη Πολυφύτου.

Μια λίμνη είναι αφορμή να ταξιδέψεις, μια γέφυρα είναι δρόμος να ανταμώσεις, σημείο να συναντηθείς. Στη λίμνη Πολυφύτου, δίπλα ακριβώς από την Υψηλή Γέφυρα, στην πλευρά των Σερβίων, την Παρασκευή 29, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα πολυθεματικό Φεστιβάλ Μουσικής, Θεάτρου και Παράλληλων δράσεων από τον καλλιτεχνικό οργανισμό “Χ-αίρεται ομάδα θεάτρου” (Αντίπερα Γιορτές, φεστιβάλ που γεφυρώνει | Facebook).

Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ επισκέπτεται το Φεστιβάλ, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, για την παρακολούθηση θεατρικής παράστασης «Θέατρο στα ανοιχτά» “Βένθος” (*Βένθος: το σύνολο των έμβιων οργανισμών που ζουν στο βυθό θαλασσών και λιμνών), δημιουργώντας συνδέσεις, ταξιδεύοντας στο παρελθόν και οραματιζόμενη ένα καλύτερο μέλλον. Η παράσταση είναι στις 7μ.μ. και αποτελεί ντοκουμέντο για την ιστορία της γέφυρας, της λίμνης Πολυφύτου και της ευρύτερης περιοχής.

Κλείστε τη θέση σας στο τηλέφωνο 6984306007 (κ. Αλίκη)

 

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X