Διαβάστε την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης και του Πέτρου Ταταρίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Χαιρετίζουμε το λαό της Εορδαίας, όλες και όλους όσους στήριξαν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Χαιρετίζουμε επίσης όλες και όλους όσους συνέβαλαν στην εκλογική διαδικασία με ανιδιοτέλεια και διάθεση για προσφορά. Τους υποψηφίους μας, τους εκλογικούς αντιπροσώπους, τους φίλους του συνδυασμού.

Η Λαϊκή Συσπείρωση βρίσκεται σήμερα πολύ πιο ενισχυμένη τόσο σε ψήφους όσο και σε ποσοστά αλλά και σε αριθμό δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Δώσαμε μια σκληρή μάχη, έχοντας απέναντι μας ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό των αστικών κομμάτων και των μηχανισμών τους που δρουν στην περιοχή μας, της ΝΔ, των ακροδεξιών, του ΠΑΣΟΚ και μιας μερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, που αθροίστηκαν στο ψηφοδέλτιο του κ. Πλακεντά.

Ο αρνητικός συσχετισμός που εκφράστηκε στις εκλογές μαζί με την άνοδο της Λαϊκής Συσπείρωσης σε ποσοστά, μεγαλώνει την ευθύνη μας ώστε να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση, τη μαχητικότητα, τη μαζικότητα του εργατικού – λαϊκού κινήματος, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού μας, για να αποτρέψουμε τα χειρότερα μέτρα που έρχονται από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Τα πανελλαδικά αποτελέσματα αλλά και στην περιοχή μας δείχνουν ότι σταθεροποιείται και ενισχύεται, ένα ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, συντελείται ορισμένος απεγκλωβισμός εργατικών – λαϊκών δυνάμεων από τα αστικά κόμματα και τους τοπικούς υποστηριχτές τους, ανεβαίνει το κύρος και η εμπιστοσύνη στη Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίζει το ΚΚΕ, μεγαλώνει η μαχητική συμπόρευση σε ολόκληρη τη χώρα.

Για το δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών καλούμε τον λαό της Εορδαίας να επιλέξει λευκό ή άκυρο καθώς και οι δυο υποψήφιοι συνδυασμοί για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κινούνται στην ίδια γραμμή και υπηρετούν την τοπική διοίκηση «μακρύ χέρι» του κράτους, των κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών συμφερόντων. Θα μας βρουν απέναντι από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης στις αντιλαϊκές επιλογές τους.

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε πως θα είμαστε όπως πάντα δίπλα στο λαό και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε κάθε πρόβλημα, να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.
Συνεχίζουμε αγωνιστικά, μαχητικά και ανυποχώρητα!

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας
Πέτρος Ταταρίδης
10/10/2023

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X