-Γνωστό ότι ο Πολάκης Παύλος, εκφράστηκε όχι διακαώς θετικός στο να ψηφίσει το νομοσχέδιο των *ομοφυλόφιλων ζευγαριών, ούτε και την τεκνοθεσία εκ μέρους των*! ΜΠΡΑΒΟ Παύλε, Κρητικός με τα όλα σου και δη Σφακιανός!

-Κομματική συγκέντρωση Κασσελάκη για Κ.Ι.Δ (Κομματική Ιδεολογική Διαπαιδαγώγηση) και ρωτά ευθέως και προκλητικά ο πρόεδρος! ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ! ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ!
α/. Είναι κανείς εδώ μέσα, που είναι αντίθετος με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών; Να σηκωθεί τώρα όρθιος! ΟΥΔΕΙΣ!

β/. Είναι κανείς εδώ μέσα, που είναι αντίθετος με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια; Να σηκωθεί τώρα όρθιος! ΟΥΔΕΙΣ!
-Σιγή ιχθύος, στο κομματικό ακροατήριο! Μάλλον θα έλειπε ο Παύλος, φαντάζομαι, καθώς, δυναμικά είχε δηλώσει απο καιρό και εγκαίρως, τις αντιθέσεις του και στα 2 ερωτήματα που έθεσε ο Πρόεδρος του!
-Και προχθές, γίνεται γνωστό ότι ο Πρόεδρος του, ρητά και κοφτά του είπε κατάμουτρα παρουσία αριθμού ομοϊδεατών πολιτικών συναγωνιστών, *αν δεν σου αρέσει Παύλε, μπορείς να φύγεις από το κόμμα*!

-Ευτυχώς, επικράτησε η λογική στον Παύλο και ανεξάρτητα αν η μετάλλαξη αυτή τον κατέστησε αίφνης απο *Πολάκη σε πουλάκι*, παρέμεινε στο κόμμα και μάλλον εφεξής, πιθανολογείται ότι παίρνει από τον πρόεδρο και την άδεια του, πριν μιλήσει! Ενδέχεται, λένε οι κακές γλώσσες, να του δίδονται και γραπτώς αυτά που θα λέει, προκειμένου να προλάβουν κάποιο άλλο λεκτικό του λάθος και να προσθέσει ή να παραλείψει κάτι από τα γραμμένα, πάνω στον *από στήθους παρορμητικό του λόγο*! Κύριο γνώρισμα γαρ της πολιτικής και του πολιτικού, *η ορθή σκέψη και ο σωστός λόγος*!
-Εμείς, έτσι για να πούμε κάτι και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις των αναγνωστών, προσθέτουμε και η *ανδροπρεπής συμπεριφορά και η σταθερή πολιτική στάση*!
-Έτσι λέμε, για να λέμε!

Ρουσσάκης Σαρ. Πολυχρόνης
Πρόσφυγας αδικοχαμένων πατρίδων
Έλλην το γένος, Μακεδνός
Πατριώτης κατά το ήθος
Σκεπτόμενος κατά το έθος
Εκφραζόμενος κατά το είκος
Χριστιανός Ορθόδοξος
(02 ΦΕΒ. 2024)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X