Οι εποχές επιβάλουν νέες ιδέες χειροπιαστές μεταφρασμένες σε προστιθέμενη αξία και θέσεις εργασίας για την πολύπαθη περιοχή μας.

Ενωμένη Εορδαία Παναγιώτης Πλακεντάς Το Όραμα μας, προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα στερεώνει αξίες και πρότυπα θωρακίζει το συμφέρον και το μέλλον του τόπου. Ένας Δήμος πρότυπο πράσινης οικονομίας, ενεργειακής αυτονομίας και ψηφιακής καινοτομίας. Το οικονομικό περιβάλλον και οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες για την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για ένα εμβληματικό έργο Πράσινου Υπερ Data Center που θα αποτυπώσει με τον πλέον πιο εμφατικό τρόπο την στροφή στην πράσινη ανάπτυξη.

Κινητήριες δυνάμεις: Η πράσινη μετάβαση, με την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία να αποτελεί τη νέα αναπτυξιακή στρατηγική της Ευρώπης.

 

Ενθάρρυνση της καινοτομίας και δημιουργία προστιθέμενης αξίας με τη δημιουργία κόμβων ψηφιακής καινοτομίας στο πλαίσιο της ψηφιακής μετάβασης και της μετάβασης στη βιωσιμότητα.

Διανοίγουν νέες προοπτικές για τις επιχειρήσεις συμβάλλουν στην καταπολέμηση της ανεργίας, της κλιματικής αλλαγής και την επίτευξη της πράσινης μετάβασης.

Ικανοποίηση της ολοένα αυξανόμενης ανάγκης αποθήκευσης και διαχείρισης δεδομένων (Cloud).

Εκατοντάδες Θέσεις εργασίας και στη φάση της κατασκευής και στην λειτουργία, συνεχόμενη αύξηση θέσεων εργασίας, διαμόρφωση περιβάλλοντος επενδύσεων και εγκατάσταση εταιρειών.

 

Εγκατάσταση τεχνολογιών αιχμής και αναβάθμιση της περιοχής.

Με βαθιά εκτίμηση

Μίμτσης Πέτρος , ΜSc Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ Τεχνικός δικτύων & Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X