Το Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων, Καφετεριών, Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφών Επαγγελμάτων ενημερώνει τα μέλη του για το ζήτημα της απαγόρευσης δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Αγαπητοί συνάδελφοι και χρήστες μουσικής,

Παρατηρείται τελευταία, σε πολλές περιοχές της χώρας, να κοινοποιείται, από τα Αστυνομικά Τμήματα σε καταστήματα συναδέλφων ή χρηστών μουσικής, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Η πρωτοβουλία αυτή του Αστυνομικού Τμήματος, συνήθως, οφείλεται σε καταγγελία των οργανισμών «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ»- «ΕΔΕΜ»- «GEA».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

1. Δεν νομιμοποιείται το Αστυνομικό Τμήμα ή οι οργανισμοί να απαγορεύουν την χρήση μουσικής ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ όταν χρησιμοποιείται το ρεπερτόριό τους.
2. Υποχρεούνται οι ως άνω οργανισμοί να διαθέτουν επαρκή στοιχεία για τον χρήστη που καταγγέλλουν στο αστυνομικό τμήμα, σε διαφορετική περίπτωση ο χρήστης νομιμοποιείται να κινηθεί δικαστικά εναντίον τους.
3. Νομιμοποιείται ο συνάδελφος ή ο χρήστης να μην παραλάβει την ειδοποίηση για ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, όταν χρησιμοποιεί μη εκπροσωπούμενο ρεπερτόριο (ελεύθερο ρεπερτόριο).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ»

pansekte-tromokratountai-oi-katastimatarches-estiasis-diaskedasis-ksenodocheia-me-tin-dithen-apagorefsi-mousikis-i-opoia-tous-koinopoieitai-apo-to-astynomiko-tmima-tis-periochis-tous

X